Obnoviť stránku

Genius NS-6000 bielo-modrá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius NS-6000 bielo-modrá

Nenechajte svoju myš, aby si pre seba vyhlodala všetok priestor vo vašej aktovke alebo kabelke. Spoločnosť Genius prichádza na trh s drobným a cenovo dostupným hlodavcom NS-6000. Jedná sa o bezdrôtovú myš s optickým snímačom a miniatúrnym USB prijímačom, ktorý môžete pri prenášaní uchovávať v priamo v tele myši.

Kľúčové vlastnosti

  • Prispôsobiteľná citlivosť
  • Napájanie cez AA batériu (súčasť balenia)
  • Atraktívne farebné prevedenie
  • Prijímač do USB slotu
  • Optický snímač s rozlíšením 1 000 dpi

Poslušný kurzor

Optimálna citlivosť 1 000 dpi ako by presne zodpovedala citu vo vašej ruke. Kurzor pláva po obrazovke úplne hladko, pritom ale nepobíhá, kde sa mu práve zachce. Už nemusíte riešiť dĺžku kábla ani povrch, na ktorom myš používate. Svoju prácu na PC máte s NS-6000 plne pod kontrolou.

Sadne pravákom i ľavákom

Nezáleží, či ste pravák alebo ľavák, pretože NS-6000 dokonale kopíruje kontúry ľudskej dlane. Akonáhle sa vám vybije, stačí doplniť "krmivo" (vymeniť tužkovú batériu AA) a myš je pripravená znovu slúžiť. Akonáhle ohlásite padla, vypnite ju prostým pohybom vypínača. Tým z životnosti jej batérie dostanete maximum.

Parametre a špecifikácia

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 1 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Farba

Farba Biela
Kód:  ME121a0e
Produktové číslo:  31030089111
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18