Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Genius KB-M200 čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius KB-M200 čierna

Praktická GENIUS KB-M200 patrí do ekonomickej kategórie kancelárskych klávesnica, ktorá okrem ceny zaujme aj ôsmich rýchlymi klávesami pre ľahký prístup k multimédiám a internetu.Do kancelárie i domov sa hodí znížený profil kláves, zaisťujúci tichšiu prevádzku.O nevyhnutnú trvanlivosť sa starajú laserom vytvorené popisy kláves.Tieto opisy vydrží veľmi dlho a budú stále perfektne čitateľné.Spomenúť treba aj PS/2 rozhranie, pomocou ktorého sa klávesnica pripája k počítaču.Zariadenie sa tak hodí predovšetkým pre stolné počítače, kde Vám nebude zaberať užitočné USB sloty.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
drôtová
Rozhranie:
PS/2
Počet horúcich kláves:
8
Vlastnosti:
znížený profil
tichá prevádzka
laserom vytvorené popisy kláves
Rozmery:
44 x 17,3 x 2,49 cm.
Hmotnosť:
503 g
Farebné prevedenie:
čierne

Kód:  ME302w
Produktové číslo:  31310049119
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18