Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Genius KB-128

4,7 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius KB-128

Elegantná klávesnica Genius KB-128 sa hodí na domáci aj kancelársky stôl, kde poskytne všetky základné funkcie aj pokročilé programovanie klávesových skratiek. Pod klávesmi „F“ sprístupní najčastejšie používané akcie, ako je rýchle spustenie prehliadača, ale možno tiež pripraviť vlastné. Vodoodolné vyhotovenie počíta s pravidelným dodržiavaním pitného režimu počas sedenia pri počítači, takže vás menšia nehoda s pitím nezastaví.

Kľúčové vlastnosti klávesnice Genius KB-128 CZ + SK

  • Elegantný dizajn a skvelá cena
  • Vodoodolné vyhotovenie
  • České/slovenské rozloženie
  • Prispôsobenie tlačidlových skratiek
  • Univerzálne pripojenie USB

Nastavenie tlačidiel klávesnice v SmartGenius

Jedným stlačením kláves „F“ v hornom rade Genius KB-128 CZ + SK si zaistíte prístup k najčastejšie používaným akciám. Tlačidlá prispôsobíte v rozhraní SmartGenius pre obľúbené webové stránky, aplikácie alebo multimédiá. Hodí sa vám zakaždým niečo iné? Pri spustení programu sa môže automaticky aktivovať profil s pripravenými skratkami práve preň. Ak sa potrebujete zorientovať, môžete stlačením klávesy zobraziť na monitore aktuálne nastavenie. SmartGenius má tiež prístup do cloudu, odkiaľ si môžete stiahnuť profily pre najobľúbenejšie aplikácie.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska

Usporiadanie

Lokalizácia Česká, Slovenská
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 46 cm (460 mm)
Výška 2,7 cm (27 mm)
Kód:  ME300l212
Produktové číslo:  31300001403
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19