Obnoviť stránku

Genius HS-M210 modré

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius HS-M210 modré

Štýlové a ľahké slúchadlá ku každému inteligenntému telefónu, mp3 alebo k počítaču. Genius HS-M210 sú okrem iného vybavené mikrofónom, takže s nimi môžete pohodlne telefonovať, bez toho aby ste vyťahovali mobilný telefón z vrecka. Integrovaný mikrofón sa tiež skvele hodí na skypovanie s priateľmi, pričom vás uši nebudú bolieť ani po dlhých hodinách telefonovania, kedy si máte stále čo povedať.

Slúchadlá ponúkajú krištáľovo čistý zvuk na počúvanie hudby a dynamické basy. Vďaka trom vymeniteľným druhom nadstavcov padnú každému a nebudú tlačiť. Kábel dlhý 1,2 metra maximálne oceníte pri behaní, kedy sa vám nebude nikde motať a zavadzať.

Vyberte si čierne, alebo farebné z celkom 5 rôznych druhov.

Kód:  JG214b8e4
Produktové číslo:  31710183103
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07