Obnoviť stránku

Genius HS-M04SU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius HS-M04SU

Máme pre vás pripravená slúchadlá, ktoré zaujmú priaznivou obstarávacou cenou a zároveň vyhovie všetkým požiadavkám na kvalitné počúvanie. Vďaka pripojenie pomocou 3,5 mm jack koncovky svoje využitie nájdu u obrovského spektra elektronických zariadení (mobilný telefón, PC, notebook atp.). Slúchadlá od spoločnosti Genius disponujú mikrofónom a sú ideálnym riešením pre internetovú komunikáciu aj príjemný počúvanie vašich obľúbených piesní, či vychutnanie si dobrého filmu.

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné mäkčené náušníky z kože
  • Nastaviteľný oceľový pásik
  • retro štýl
  • Tlačidlo pre príjem hovoru
  • Všesmerový in-line mikrofón
  • Pripojenie k širokej škále zariadení pomocou jack 3,5 mm

Dlhé hodiny príjemného počúvania

O maximálny komfort počas počúvania sa stará nastaviteľný oceľový most, spoločne s pohodlnými koženými a kvalitne polstrovanými náušníky. Konštrukcia zaručuje maximálne pohodlie aj pri dlhých hodinách počúvania. O ľahký príjem hovoru sa stará mikrofón s ovládaním na kábli. Ten je všesmerový a ponúka frekvenčný rozsah od 100 Hz do 10 kHz.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná
Kód:  JG207h1
Produktové číslo:  31710187100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04