Obnoviť stránku

Genius HS-935BT čierne

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius HS-935BT čierne

Bezdrôtové slúchadlá Genius HS-935BT, ktoré využívajú technológiu Bluetooth pre bezdrôtovú komunikáciu s vaším zariadením. Tieto slúchadlá poskytujú kvalitný zvuk s citlivosťou 82 dB, ktorý si rozhodne užijete, či už napríklad pri sledovaní filmov či hraní hier. Slúchadlá veľmi dobre pohlcujú hluk pozadia, a vy tak môžete cestovať hromadnou dopravou a užiť si počúvanie naplno. Zároveň tiež disponujú zabudovaným mikrofónom a nechýba tu ani konektor pre prepojenie pomocou kábla na 3,5 mm audio jack.

Kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth technológia
  • Nízka hmotnosť
  • Znižuje okolitý ruch
  • Ergonomický dizajn
  • Vstavaná batéria

Prispôsobivosť

Genius HS-935BT vás určite osloví nielen po zvukovej stránke, ale aj podarenou ergonómiou. Dokonalé zaoblenie slúchadiel spoločne s polstrovanými okrajmi vám zaistí, že vás slúchadlá nebudú tlačiť na hlave ani na ušiach. Na bočnej strane reproduktora sa nachádza panel na ovládanie hudby, ktorú aktuálne počúvate.

Farba:
čierna

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JG214b8j1a
Produktové číslo:  31710199100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04