Obnoviť stránku

Genius HS-920BT modrá

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius HS-920BT modrá

GENIUS HS-920BT sa hrdo predstavujú ako skvelý flexibilný headset pre vašu muziku aj chytré telefonovanie . Podporujú technológiu Bluetooth, takže je pohodlne prepojíte sa smartphony, tablety a ďalšími zariadeniami. Nechajte sa okúzliť úplne čistým zvukom za každých okolností.

Skvelá je aj možnosť ovládať hlasitosť alebo preskakovať medzi skladbami priamo prostredníctvom multifunkčných tlačidiel na headsetu . Ku všetkým týmto prednostiam si pripočítajte zabudovaný mikrofón. O napájanie slúchadiel sa stará zabudovaná Li-Ion batéria , Ktorá ich udrží pri živote naozaj dlho. Batériu možno ľahko dobíjať prostredníctvom USB napájacieho kábla, ktorý tiež nájdete v balení.

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom GENIUS HS-920BT vás očarí a ponúknu - vďaka pestrej ponuke farebných prevedení - možnosť vyjadriť svoj štýl naozaj každému.

Hlavné prednosti:

  • Skvelé pre muziku aj telefonovanie
  • Zabudovaná napájací Li-Ion batéria
  • Integrovaný mikrofón
  • Nastaviteľné náušníky aj hlavový most
Kód:  JG207k4
Produktové číslo:  31710065104

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07