Obnoviť stránku

Genius GX GAMING SW-G2.1 500

4,7 14 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Genius GX GAMING SW-G2.1 500

Každý poriadny hráč potrebuje poriadne vybavenie. Zostava herných 2.1 reproduktorov GX GAMING SW-G2.1 500 od spoločnosti Genius nesmie chýbať pri žiadnom výkonnom hernom stroji. Spoločnosť Genius patrí medzi popredných výrobcov počítačových periférií - výnimkou nie sú ani reproduktory. Model GX GAMING SW-G2.1 prináša poriadnu porciu basov vďaka subwooferu s výkonným meničom. Pripravte sa na poriadne bitky, ktoré rozochvejú celý váš dom.

Kľúčové vlastnosti reproduktorov Genius GX GAMING SW-G2.1 500

  • Kvalitná 2.1 zostava reproduktorov pre plný a bohatý zvuk
  • Pohodlné nastavenie hlasitosti a basov na subwoofere
  • Praktický konektor pre pripojenie slúchadiel
  • Kompaktné rozmery

Skúsenosti spoločnosti Genius sú naozaj poznať

Tieto kvalitné reproduktory vychádzajú z dlhoročných skúseností spoločnosti Genius. Kvalitná konštrukcia zaisťuje pevný základ pre ozvučnice a tie potom môžu vykresliť aj veľmi jemné tóny s úplnou presnosťou. Subwoofer je vybavený nielen ovládaním hlasitosti, ale aj ovládaním sily basov, takže nie je problém si všetko doladiť podľa svojich predstáv. Zostavu pozostávajúcu z 2 reproduktorov a jedného subwoofera zapojíte pomocou jediného 3,5 mm jacku, čo ju predurčuje ako ideálny doplnok pre PC, notebooky, tablety a iné zvukové zariadenia.

Doplňujúce informácie:

Rozmery subwoofera:
120 × 180 × 155 mm
Rozmery satelitu:
84 × 130 × 94 mm

Celková hmotnosť:
1 594 g

 
Kód:  JG004g8b1
Produktové číslo:  31730003401
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01