Obnoviť stránku

Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 čierne

4,7 221 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Genius GX Gaming SW-G2.1 2000 čierne

Zostava herných 2.1 reproduktorov Genius, ktorá nesmie chýbať pri žiadnom výkonnom hernom stroji. Poriadnu porciu basov si vychutnáte vďaka drevenému subwooferu so 6,5" meničom a pripravte sa na poriadne bitky, ktoré rozochvejú celý váš dom. Aj milovníci hudby si prídu na svoje, pretože subwoofer v kombinácii s výkonnými satelitmi a ich magnetickými meničmi reprodukuje kvalitný a dynamický zvuk. Súčasťou je tiež samostatná riadiaca jednotka na ovládanie hlasitosti a pripojenie zvukových zdrojov.



Lesklé satelity


Futuristické satelity, ktoré disponujú 3" kužeľovými meničmi, sú vyrobené v efektívnom prevedení znázorňujúcom brnenie a pôsobia tak naozaj jedinečným dojmom. Na ich zadnej strane je navyše otvor na uchytenie reproduktorov na stenu.



Pripravte sa na otrasy


Svojím dizajnom rozhodne zaujímavý subwoofer dopĺňa satelity naozaj poriadnou porciou dunivých basov. 6,5" menič ukrytý v drevenej konštrukcii je schopný rozochvieť nejednu miestnosť a dodá hrám, filmom a pesničkám potrebnú dynamiku. Jeho súčasťou je tiež modré LED podsvietenie blikajúce do rytmu práve hranej pesničky.


Ovládanie po ruke


Spoločne s reproduktormi nájdete v balení aj praktickú konzolu so všetkými hlavnými ovládacími prvkami, ktorú si môžete položiť kdekoľvek na stôl, aby ste ju mali po ruke - meňte pohodlne hlasitosť, úroveň basov, alebo si pripojte slúchadlá či hneď dva mikrofóny.


Komunikujte a hrajte v súkromí


Milovníci online hrania určite ocenia prítomnosť vstupu pre mikrofón na prednej strane ovládacej konzoly, takže môžu zostať v kontakte so svojím tímom. Ak však budete chcieť hrať v úplnom súkromí, stačí si do prednej časti konzoly pripojiť slúchadlá.


Široké uplatnenie


Pripojte si k reproduktorom domáce kino, hernú konzolu alebo multimediálne centrum. K dispozícii totiž budete mať okrem dvoch klasických 3,5" jackov určených pre počítač alebo MP3 prehrávače aj RCA konektory.


Parametre a špecifikácie:

Výkon:
Celkový: 45 W RMS
Subwoofer: 29 W RMS
Satelity: 2x 8 W RMS

Meniče:
Satelit: 3"
Subwoofer: 6,5"

Frekvenčný rozsah:
25 Hz - 20 kHz

Vstupy:
Stereo RCA
3,5 mm primárny vstup
3,5 mm pomocný vstup

Výstupy:
3,5 mm jack pre slúchadlá
3,5 mm jack primárny mikrofón
3,5 mm jack pomocný mikrofón

Rozmery:

Subwoofer: 25,2 x 23,3 x 23,5 cm
Satelit: 12,5 x 15,5 x 9,1 cm
Zosilňovač: 5,5 x 17,7 x 15,5 cm

Kód:  JG050g3c
Produktové číslo:  31731055100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18