Obnoviť stránku

Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 čierne

4,6 1 484 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 čierne


Satelity

Kvalitné satelity

Zostava pre poriadny zvuk

Zostava herných 2.1 reproduktorov Genius, ktorá nesmie chýbať pri žiadnom výkonnom hernom stroji. Poriadnu porciu basov si vychutnáte vďaka drevenému subwooferu s 5,25" meničom a pripravte sa na poriadne bitky, ktoré rozochvejú celý váš dom.
Zaoblené satelity disponujúce 3" kužeľovými meničmi, sú vyrobené v efektívnom lesklom prevedení a pôsobia tak naozaj jedinečným dojmom.


Pripravte sa na otrasy

Svojím dizajnom rozhodne zaujímavý subwoofer doplňuje satelity naozaj poriadnou porciou dunivých basov. 5,25" menič ukrytý v drevenej konštrukcii je schopný rozochvieť nejednu miestnosť a dodá hrám, filmom a pesničkám potrebnú dynamiku.

Subwoofer

Rozozvučí celú miestnosť


Ovládanie

Ľahký prístup k ovládaniu

Ovládanie po ruke

Spoločne s reproduktormi nájdete v balení tiež praktickú konzolu so všetkými hlavnými ovládacími prvkami, ktorú si môžete položiť kdekoľvek na stôl, aby ste ju mali po ruke - meňte pohodlne hlasitosť, úroveň basov alebo si pripojte slúchadlá či mikrofón.


Komunikujte a hrajte v súkromí

Milovníci online hrania určite ocenia prítomnosť vstupu pre mikrofón na prednej strane ovládacej konzoly, takže môžu zostať v kontakte so svojím tímom. Ak však budete chcieť hrať v úplnom súkromí, stačí si do prednej časti konzoly pripojiť slúchadlá.

Výstupy

Výstupy sú prístupné


Konektory

Veľmi dobré možnosti pripojenia

Široké uplatnenie

Pripojte si k reproduktorom domáce kino, hernú konzolu alebo multimediálne centrum. K dispozícii totiž budete mať okrem klasického 3,5" jacku určeného pre počítač alebo MP3 prehrávača tiež RCA konektory.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, RCA – Cinch

Charakteristika

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Drôtový

Určenie

Určenie K počítaču
Kód:  JG050g3b
Produktové číslo:  31730980100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13