Obnoviť stránku

Genius GX Gaming HS-G580

3,9 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius GX Gaming HS-G580

Relaxujete radi pri dobrodružných či akčných PC hrách a chcete z nich mať čo najväčšiu pôžitok? Predstavujeme vám úžasné herné slúchadlá od spoločnosti Genius – GX Gaming HS-G580, ktoré prinesú potrebný komfort a užijete si špičkové momenty počas hry i počúvania hudby. To zaručia nielen výkonné 40 mm neodymové meniče, ale tiež frekvenčný rozsah 20 Hz – 20 kHz. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dostatočne veľké a špeciálne navrhnuté náušníky
  • Extrémne ľahké prevedenie (257 g)
  • Prispôsobivý široký hlavový most, ktorý padne na každú hlavu
  • Sklopný mikrofón s redukciou šumu
  • Výkonný zvuk a pohodlie na maximum

Perfektný výkon a pohodlie

Slúchadlá sú vybavené integrovaným mikrofónom, vďaka ktorému budete ľahko komunikovať so svojimi spoluhráčmi. O pohodlie sa stará široký hlavový most, ktorý perfektne sadne na každej hlave a tiež náušníkmi, ktoré boli navrhnuté tak, aby vám počas hry poskytli potrebné pohodlie. Náušníky v sebe ukrývajú výkonné 40mm meniče, ktoré dokážu vykresliť zvuk presne tak, ako to zamýšľali vývojári. Relaxujte a užívajte si hru a hudbu naplno.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC
Kód:  ME309a
Produktové číslo:  31710202100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13