Obnoviť stránku

Genius GX Gaming Headset HS-G680

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius GX Gaming Headset HS-G680

Pokukujete po nových herných slúchadlách a nechcete za ne míňať nehorázne sumy? V tom prípade je tento špičkový headset od Genius presne to, čo potrebujete. Vďaka virtuálnemu 7.1 kanálovému systému budete vtiahnutí priamo do akcie a počujete nepriateľa oveľa skôr, nech už k vám pôjde z akejkoľvek strany. 

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupná herné slúchadlá
  • Extra veľké 50 mm meniče
  • Kvalitné spracovanie a komfortné polstrovanie
  • Nastaviteľný mikrofón
  • In-line ovládač
  • Podsvietenie
  • Pripojenie cez USB

Profík, ktorý nesklame

Že nemôžu mať cenovo dostupná slúchadlá všetko, čo potrebuje profesionál? HS-G680 vás rýchlo vyvedie z omylu. Nielen, že disponujú 50 mm meničmi, ale ich spracovanie je jednoducho úžasné. Uzavretá konštrukcia krásne obopne uši a spoločne s komfortným polstrovaním absolútne izoluje okolitý šum. Samozrejmosťou je nastaviteľná kožená čelenka. 

Neboli by to herné slúchadlá bez poriadneho mikrofónu. Pri tomto modeli je plne zaťahovacia a s nastaviteľným uhlom, takže si ho pekne prispôsobíte podľa vlastného uváženia. Navyše poskytne krištáľovo čistý prenos hlasu a je možné ho vypínať priamo na in-line ovládači, ktorý je určený aj pre nastavenie hlasitosti a vypínanie osvetlenia slúchadiel.  

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JG214e2a
Produktové číslo:  31710201100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12