Obnoviť stránku

Genius GS-852 čierne

4,5 4 hodnotení

Genius GS-852 čierne

Praktické dosky od svetoznámej spoločnosti Genius, ktoré disponujú ľahkou nastaviteľnosťou pre rôzne veľkosti 7 "- 8" tabletov a e-kníh . Spoľahlivú fixáciu zabezpečujú gumové úchytky pre rôzne vleikosti zariadenia, takže nemusíte mať strach, že by vám snáď vaše zariadenie po silnejšom otrase z dosiek vypadlo. Samozrejmosťou je potom bezproblémový prístup ku všetkým konektorom a ovládacím prvkom.
Iste oceníte aj tenké prevedenie, vďaka čomu sa dosky zmestia do akejkoľvek brašne alebo väčšie vrecká. Puzdro je vyrobené z polyuretánu a vo vnútornej časti má mäkkú podšívku , Ktorá zabraňuje prípadným škrabancom. Čerešničkou na pomyselnom torte je veľmi elegantné farebné prevedenie.
Parametre a špecifikácie:
Rozmery:
150 x 215 x 10 mm

Hmotnosť:
0,15 kg
Farba:
Čierna

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15 cm
Výška 21,5 cm
Hĺbka 1 cm
Hmotnosť 150 g

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním

Veľkosť čítačky

Veľkosť čítačky Medzi 7-8''

Typ a materiál

Typ Pevné puzdro
Kód:  JG700a5d
Produktové číslo:  39700021101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08