Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GENIE 400 ml

Garancia najlepšej ceny
14,90 €

GENIE 400 ml

Ak chcete zaistiť vždy bezchybný chod vášho skartovacieho zariadenia, nezaobídete sa bez doplnkov vhodných pre jeho údržbu. Pravidelná a včasná údržba mechanizmu, ktorý sa vo vnútri skartovačky nachádza, predlžuje životnosť celého stroja, znižuje jeho hlučnosť a pomáha udržať vysoký výkon. Olej GENIE po otvorení nalejte na najväčší formát papiera, ktorý sa dá do skartovačky vložiť – najlepšie po celej jeho ploche a jednoducho nechajte skartovať. Tak docielite kvalitného premazania už len za pár sekúnd.

Kľúčové vlastnosti oleja GENIE 400 ml

  • 400 ml oleja GENIE do skartovacích zariadení
  • Jednoduchá a rýchla údržba každého skartovacieho stroja
  • Olej vhodný najmä pre skartovačky s krížovým rezom
  • Fľaštička so zúžením hrdla pre jednoduché dávkovanie

Jednoduchá a rýchla aplikácia

Olej GENIE do skartovacieho zariadenia je vyrobený z rastlín a je vhodný pre všetky druhy skartovacích zariadení. Predovšetkým pre skartovačky s krížovým rezom. Fľaštička disponuje zúženým hrdlom pre čo najjednoduchšie a najpresnejšie dávkovanie oleja a obsahuje 400 ml tekutiny.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Olej

Balenie

Objem 400 ml
Kód:  GNI0011a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4015468126250
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16