Obnoviť stránku

Genesis Tin 200 ku klávesnici a myši pre PS4/XONE/PS3/SWITCH

1,0 7 hodnotení
16,90 €

Genesis Tin 200 ku klávesnici a myši pre PS4/XONE/PS3/SWITCH

Genesis Tin 200 je revolučný adaptér, ktorý umožňuje použitie myši a klávesnice s konzolami PS4, PS3, Xbox One a Nintendo Switch. Tento adaptér nielen uľahčuje hru a výrazne zvyšuje herný zážitok, ale umožňuje aj hranie herných titulov, ktoré boli doteraz nehrateľné pomocou gamepadu. Adaptér stačí jednoducho pripojiť podľa návodu, bez nutnosti inštalácie akéhokoľvek softvéru, alebo dodatočnej konfigurácie.

Výhody USB adaptéra Genesis Tin 200

Genesis Tin 200 je malý adaptér, ktorý poskytuje veľké množstvo možností vďaka použitiu myši a klávesnice s konzolami, čo vám uľahčí hru a dá náskok pred vašimi protivníkmi. Pomocou adaptéra získate väčšie množstvo dostupných klávesov, ktoré umožňujú nielen precíznejší pohyb a zamierenie, ale aj rýchlejšiu reakciu.

Vývojový FIRMWARE

Trh hier a príslušenstva súvisiaceho s hrami sa neustále vyvíja, preto adaptér Genesis Tin 200 bol naprojektovaný s víziou do budúcnosti. Adaptér umožňuje aktualizáciu firmwaru prostredníctvom USB (vyžaduje sa počítač). V súčasnosti sú klávesy priradené automaticky, ale v budúcnosti pomocou aktualizácie firmwaru bude možné nakonfigurovať ich ručne podľa vlastných preferencií.

Adaptér je kompatibilný s väčšinou zariadení dostupných na trhu, ale napriek všetkému úsiliu nie je možné zaručiť kompatibilitu so všetkými zariadeniami dostupnými na trhu.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Male konektory

Female konektory

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ USB-A
1. Male konektor – Počet 1 ×

Konštrukcia kábla

Zakončenie Rovné
Povrchový materiál Bežný oplet

Vlastnosti

Farba Čierna
Kód:  GENES001e18
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NAG-1390

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07