Obnoviť stránku

Gemini GMX

3,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
329,90 €

Gemini GMX

Pre profesionálnych DJ tu máme pripravený plne vybavený systém v kompaktnom vyhotovení DJ kontrolér Gemini GMX. Je vybavený dvomi prehrávačmi aj mixážnym pultom. Prehráva súbory MP3, WAV aj AAC priamo z pripojeného USB úložiska. Je možné ho tiež prepojiť s DJ softvérom na vašom počítači v režime MIDI. S DJ kontrolér Gemini GMX získate všetky profesionálne funkcie, ktoré skvelý DJ potrebuje. Ľahko ho kamkoľvek prenesiete a pripojíte vďaka funkcii Plug&Play. Stačí zapojiť a začať používať. Predný panel je vybavený vstupom pre mikrofón 1,4“ Jack na ovládanie hlasitosti aj slúchadlovým výstupom 1,4“ Jack. Súčasťou balenia je softvér Virtual DJ verzia LE. Zadný panel disponuje hlavným symetrickým aj nesymetrickým výstupom na odposluch Booth, portom USB-A na prehrávanie skladieb a USB-B na prepojenie s počítačom.

Kľúčové vlastnosti DJ kontroléra Gemini GMX

  • DJ kontrolér Gemini GMX je vybavený dvoma prehrávačmi aj mixážnym pultom
  • Prehráva súbory z USB aj z počítača
  • Kompaktné rozmery a Plug&Play uľahčujú prenášanie
  • Disponuje portmi pre slúchadlá, ovládanie hlasitosti, odposluch, USB-A aj USB-B
  • Súčasťou dodávky je softvér Virtual DJ verzia LE
  • DJ kontrolér Gemini GMX komunikuje s operačnými systémami Windows aj iOS

Profesionálne vybavenie DJ kontroléra Gemini GMX

DJ kontrolér Gemini GMX disponuje 24-bitovým audio rozhraním, ktoré je kompatibilné s USB 2.0 a operačnými systémami Windows a Mac. Tak ho využijete aj ako profesionálnu zvukovú kartu na reprodukciu zvuku z počítača. Mechanické Jog taniere fungujú v režimoch Scratch, Search a Reverse. Master sekcia je vybavená ovládačmi úrovní výstupov Master, Booth a Cue a potenciometrom CUE MIX.

DJ kontrolér Gemini GMX je vybavený dvoma USB prehrávačmi

Každý z prehrávačov je vybavený ôsmimi veľkými Pad tlačidlami, sekciou Loop s ovládaním automatickej aj manuálnej slučky, Pitch faderu a ďalšími funkciami. Určite oceníte displeje s vysokým kontrastom, ktoré majú možnosť ďalšieho nastavenia. Na oboch kanáloch mixpultu môžete ovládať Gain, 3 pásmový ekvalizér aj duálny filter (HPF/LPF).

Rozmery:
514 × 40 × 278 cm

Hmotnosť:
2,47 kg

Parametre a špecifikácia

Charakteristika

MIDI USB
Efektová jednotka Nie

Pripojenie

Vstup na mikrofón Jack 6,3 mm
Linkový výstup RCA, XLR
Slúchadlový výstup 6,3 mm Jack
Bluetooth Nie

Ďalšie vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  GEMIc15
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GMX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12