Obnoviť stránku

Gembird SPK-BT-002

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gembird SPK-BT-002

Prenosný reproduktor v štýlovom hliníkovom tele je dokonalý spoločník pre vaše osobné potešenie z počúvania aj pre širšie obecenstvo. Zachováva si jednoduchosť používania, je malý, a pritom zaručuje čistý prednes hudby v celom spektre žánrov. Intenzita basov aj hlasitosť zodpovedá ďaleko väčším systémom, avšak tu si reproduktor jednoducho prenesiete na miesto, kde chcete počúvať.

kľúčové vlastnosti

  • Prenosný reproduktor v peknom hliníkovom tele
  • Kvalitné a hlasná hudba z najrôznejších zdrojov
  • Bluetooth pre bezdrôtové spojenie až na 10 m
  • Zariadenie možno tiež pripojiť audio káblom
  • Dobíjacie batérie (až 12 hodín pre handsfree alebo až 3 hodiny hudby)

Bezdrôtovo aj káblom

Hudbu si užite bez ťažkých káblov. Technológia Bluetooth dovoľuje umiestniť reproduktor až 10 metrov od zdroja zvuku, takže si hudbu pustíte i napríklad z gauča alebo postele. Vďaka 3,5mm však reproduktor použijete aj pre audio zariadenia, ktoré obvykle nie sú vybavené Bluetooth. Hodí sa tak aj pre pripojenie vreckového MP3 prehrávače, stolových počítačov a podobne.

Zásuvka nebude potrebné

Aby ste mohli svoju hudbu mať so sebou kamkoľvek pôjdete a stále bez drôtov, je reproduktor vybavený nabíjateľnou batériou. Tá dokáže reproduktory napájať po dobu až 12 hodín pri handsfree hovoroch alebo až 3 hodiny prehrávania hudby. Batériu dobijete tým najuniverzálnejším spôsobom - konektorom USB.

Kód:  JG572
Produktové číslo:  SPK-BT-002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12