Obnoviť stránku

Gembird Maker 4S pre ABS/PLA

Príslušenstvo k tovaru

Gembird Maker 4S pre ABS/PLA

Zložité 3D výtlačky hravo zvládne tlačiareň GEMBIRD Maker 4S. Chváli sa dvojitým systémom, takže môže súčasne využívať 2 rôzne farebné struny. Bez neustálej manuálnej zmeny tlačového materiálu zvládnete rýchlo zrealizovať aj veľmi sofistikované návrhy pri požiadavke väčšieho množstva. Podľa potreby môžete osadiť tlačovú strunu ABS, PLA, PVA i PEVA.

Kľúčové vlastnosti 3D tlačiarne Gembird Maker 4S

  • 3D tlač s dvojicou tlačových strún
  • Stabilná oceľová konštrukcia
  • Úplne uzavretá komora
  • Displej pre jednoduché ovládanie bez PC
  • Vyhrievaná tlačová platforma

Spoľahlivo k cieľu

Tlačiareň má stabilnú oceľovú konštrukciu a úplne uzavretú tlačovú komoru, takže nehrozí akékoľvek nebezpečenstvo, aj keď sa tu pracuje pri vysokej teplote. Priehľadné okná vám však umožnia jednoduchú vizuálnu kontrolu, či všetko prebieha podľa vašich predstáv. S lineárnymi guličkovými ložiskami máte zaručenú presnosť posunu aj po dlhej službe. Vyhrievaná tlačová platforma z vysoko odolného silikónového skla podporuje hladkosť zhotovených výtlačkov.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie USB

Rozmery

Výška 466 mm
Hĺbka 382 mm
Šírka 320 mm
Hmotnosť 20 kg

Výbava

Displej Informačný/segmentový

Farba

Farba Čierna
Kód:  DF529b
Produktové číslo:  3DP-D4S-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16