Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Gembird Cablexpert HDMI 2.0 prepájací 4,5 m

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gembird Cablexpert HDMI 2.0 prepájací 4,5 m

Prepájací tienený HDMI kábel od spoločnosti Cablexpert pre prenos obrazu a zvuku. Kábel s dĺžkou 4,5 metra zodpovedá rozhraniu HDMI 1.4, ktoré umožňuje prenášať obraz Ultra HD (4096 × 2160 pri 60 Hz). Prenos dát dosahuje rýchlosť až 18 Gb/s. Okrem toho podporuje prenos dát cez ethernetový kanál rýchlosťou 100Mbps, obojsmerný prenos zvuku pomocou spätného kanálu (HARC) a prenos 3D obrazu. Kvalita signálu je zabezpečená pozlátenými konektormi, ktoré sú vo forme male-male (samec-samec). Kábel je vhodný aj na obojsmernú komunikáciu medzi dvoma "inteligentnými" zariadeniami.

Typ: male-male

Kľúčové vlastnosti

  • vysokorýchlostné HDMI
  • podpora 3D obrazu
  • podpora rozlíšenia Ultra HD
  • ethernetový kanál
  • pozlátené konektory
Kód:  MK206d52
Produktové číslo:  CC-HDMI4-15
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19