Obnoviť stránku

Gastroback 40998

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gastroback 40998

Teraz si aj vy doma môžete behom pár minút vyrobiť nápoje, omáčky a koktaily, za ktoré by sa nemusela hanbiť ani päťhviezdičková reštaurácia. Antikorový stolový mixér Gastroback disponuje oceľovým telom, ktoré zabezpečí vysokú odolnosť, a veľkou sklenenou nádobou. Elegantné vyhotovenie poskytuje profesionálny výkon a kvalitu, a ani v jednom ohľade tento mixér nesklame.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká kvalita potvrdená antikorovým telom a skvelý výkon
  • Dostatočný objem sklenenej nádoby aj pre väčšie množstvo mixovaných prostriedkov
  • 6-násobný antikorový nôž si poradí s každou potravinou
  • Protišmykové nôžky zabránia nechcenému presunu mixéra

Rýchlo a zdravo

Jedinečný kuchynský pomocník so 6-násobným antikorovým nožom a až 22 000 otáčkami za minútu spoľahlivo rozmixuje aj tie najnáročnejšie potraviny. Behom chvíľky si pripravíte zdravé ovocné a fitness nápoje, koktaily, polievky či omáčky a pre vaše ratolesti detskú výživu. Nielen v horúcich letných mesiacoch iste uvítate aj možnosť drvenia ľadu, navyše tento mixér zvládne aj šľahanie, sekanie a miešanie. 2 rýchlosti a pulzná funkcia sa hodia pre väčšinu pokrmov.

Rozmery:
175 × 185 × 395 mm

Hmotnosť:
2,9 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vhodné pre Drvenie ľadu
Kód:  5GASSM001
Produktové číslo:  40998
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17