Obnoviť stránku

GARNIER Fructis Oil Repair okamžitá starostlivosť 200 ml

Príslušenstvo k tovaru

GARNIER Fructis Oil Repair okamžitá starostlivosť 200 ml

Garnier Oil Repair

Garnier Fructis Oil Repair

Trápia vás veľmi poškodené, hrubé a suché vlasy? Na všetky tieto problémy je tu okamžitá starostlivosť Oil Repair 3, ktorá vaše vlasy prebudí späť k životu. Aké je jej tajomstvo? Tri regeneračné vzácne oleje! Rozlúčte sa s lámavými vlasmi bez lesku a doprajte im intenzívnu starostlivosť a výživu.
Ojedinelá receptúra je obohatená o prírodné panenské oleje z olív, avokáda a karité, ktoré preniknú priamo do vlasového vlákna, zaplnia poškodené miesta a pomôžu k ich obnoveniu. Olivový olej zvýrazní lesk vašich vlasov, avokádový olej im poskytne pružnosť a olej z karité dodá vlasom hodvábnu ľahkosť a jemnosť.

Starostlivosť vyniká príjemnou sviežou vôňou a úžasne ľahkou konzistenciou. Ľahko sa aplikuje a okamžite vstrebáva. Pre posilnenie výsledkov používajte celý rad vlasovej kozmetiky Oil Repair. Prípravok naneste na umyté vlasy po celej ich dĺžke a potom dôkladne opláchnite.

Kľúčové vlastnosti

  • Určená pre poškodené a lámajúce sa vlasy
  • Intenzívne vyživuje a posilňuje v jednom okamihu
  • Obsahuje tri prírodné oleje pre posilnenie a obnovu vlasov
  • Navracia vlasom lesk, hodvábnu jemnosť a vitalitu
  • Jednoduchá aplikácia vďaka príjemnej krémovej konzistencii
  • Balenie obsahuje 200 ml
Kód:  VLS154
Produktové číslo:  3600541542860
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12