Obnoviť stránku

GARNIER Botanic Therapy Honey 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Botanic Therapy Honey 200 ml

Ak máte vplyvom okolitého prostredia veľmi poškodené vlasy, potom práve vám je určená kúra na vlasy Garnier Botanic Therapy Honey. Posilňujúca starostlivosť dodáva vašim vlasom výživu a navracia im ich prirodzenú krásu. V jej zložení nájdete výťažky z medu a propolisu. Med dodá vlasom ľahkosť, jemnosť a pružnosť. Propolis potom vytvára ochrannú bariéru, ktorá vlasy chráni po celej ich dĺžke. Dané ingrediencie dokážu vlasy vyživiť a preniknúť aj do hĺbky vlasových vlákien. Po aplikácii vlasy zostávajú viditeľne zdravšie, krajšie a pevnejšie od korienkov až po končeky.

Kľúčové vlastnosti posilňujúcej kúry Garnier Botanic Therapy Honey

  • Krémovitá konzistencia vlasovej kúry Garnier
  • Posilňuje slabé vlasy a vytvára ochrannú bariéru
  • Dodáva vlasom ľahkosť, jemnosť a pružnosť
  • Navracia im ich prirodzenú krásu
  • Hĺbková starostlivosť vyživuje a posilňuje vlasové vlákno
  • Obsahuje výťažky z medu a propolisu
  • Vhodná na každodenné použitie
  • Určená pre veľmi poškodené vlasy

Zloženie:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Alcohol, Sodium Benzoate, Peg-45m, Behentrimonium chloride, Mel/honey, Chlorhexidine digluconate, Limonene, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Isopropyl alcohol, Propolis extract, Cetyl dimethicone, Cetrimonium Chloride, Citric acid, Bht, Coumarin, Glycerin, Royal jelly, Parfum/fragrance

Kód:  VLS783
Produktové číslo:  3600542114288
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03