Obnoviť stránku

GARNIER Ambre Solaire UV Sada 115 ml

Garancia najlepšej ceny
20,99 €

GARNIER Ambre Solaire UV Sada 115 ml

Prehĺbte svoje letné zážitky s UV Súpravou od GARNIER Ambre Solaire. Tento úžasný balíček obsahuje všetko, čo potrebujete na ochranu svojej pokožky pred slnečnými lúčmi a udržanie jej hydratačného a zdravého vzhľadu. So súpravou GARNIER Ambre Solaire UV Set si užijete každú chvíľu na slnku s istotou, že vaša pleť je starostlivo chránená. V balíčku nájdeteosvedčené opaľovacie mlieko vysokým ochranným faktorom, ktorý chráni pred škodlivými UV lúčmi. Okrem toho získate aj pleťovú ochrannú hmlu, ktorá ponúka okrem ochrany aj hydratáciu. Svieža vôňa, ľahké textúry a vysoká účinnosť sú zárukou vášho bezstarostného a príjemného pobytu na slnku. Užite si leto naplno s GARNIER Ambre Solaire UV Setom.

GARNIER Ambre Solaire UV Set

Kľúčové vlastnosti sady GARNIER Ambre Solaire UV Set

  • Súprava GARNIER Ambre Solaire UV Set obsahuje ochranné mlieko a hmlu
  • Hmla Garnier Ambre Solaire Super UV poskytne pleti hydratáciu a ochranu voči UVA aj UVB lúčom
  • Je hypoalergénna na citlivú pokožku na každodenné použitie
  • Môžete ju použiť pred aj po aplikácii make-upu ako neviditeľný finish
  • Opaľovacie mlieko Garnier Ambre Solaire chráni pred slnečnými lúčmi a predchádza pigmentovým škvrnám
  • Hydratuje pleť a nevytvára mastný povrch
  • Súprava je vhodná na tvár aj citlivé očné okolie
  • Má ultraľahkú textúru a ľahko sa vstrebáva
  • Je vhodné aj pod make-up

Opaľovacie mlieko Garnier Ambre Solaire

Začnite svoj deň s bezstarostným pobytom na slnku vďaka opaľovaciemu mlieku na tvár Garnier Ambre Solaire. Jeho praktická cestovná veľkosť je ideálna na vaše výlety. Opaľovacie mlieko Garnier Ambre Solaire je špeciálne navrhnuté na ochranu citlivej a normálnej pleti pred slnečným žiarením s vysokou ochranou SPF 50. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej a vitamínu E hydratujepleť a zabraňuje vzniku pigmentových škvŕn. Jeho ultra ľahká textúra sa ľahko vstrebáva a nezanecháva mastný film, takže je ideálne aj pod make-up. Užite si slnečné lúče s istotou ochrany a starostlivosti o vašu pleť s opaľovacím mliekom Garnier Ambre Solaire.

Ako aplikovať:

Pred použitím dôkladne pretrepte. Nanášajte na pleť pred expozíciou na slnku. Na udržanie požadovanej ochrany aplikujte opakovane, predovšetkým pri potení, po kúpaní alebo osušení uterákom.

Ochranná hmla Garnier Ambre Solaire Super UV

Chráňte svoju pleť pred škodlivými slnečnými lúčmi s pleťovou ochrannou hmlou Garnier Ambre Solaire Super UV. Tento sprej s konzistenciou emulzie je navrhnutý na všetky typy pleti a ponúka vysokú ochranu s SPF 50. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej hydratuje pleť a chráni ju pred vonkajšími vplyvmi, zatiaľ čo jej ľahká textúra poskytuje matný finiš. Tento produkt jehypoalergénny a vhodný na citlivú pleť, čo ho robí ideálnou voľbou na každodenné použitie. Užite si pocit hydratácie a ochrany s pleťovou ochrannou hmlou Garnier Ambre Solaire Super UV.

Ako aplikovať:

Najprv dôkladne pretrepte. Zatvorte oči, zovrite pery a aplikujte na tvár zo vzdialenosti 15 cm.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Účinok Ochranný

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Objem

Objem 115 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 50 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Hmla
Rozsah Na tvár

Problémy

Problémy Na slnečné alergie

Určenie

Určenie Pre dospelých

Účinok

Účinok SPF faktor

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  OPA104s
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OPA104s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06