Obnoviť stránku

Garmin VIRB

2,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Garmin VIRB

Malá, ale extrémne dobrá


Radi by ste si sem tam pripomenuli, aké to bolo na vašej dovolenke? Zjazd s partiou kamarátov na raftoch vlani o prázdninách, lyžovanie v zime s deťmi, prvé jarné vychádzka na motorke, nedeľa na horskej dráhe, potápanie v mori alebo horská túra s rodinou? Vyskúšajte novú akčnú Full HD kameru Garmin VIRB Elite. Jej prednosťou je kvalitná vodeodolná konštrukcia, ktorá umožňuje kameru ponoriť až do hĺbky 1 metra po dobu 30 minút alebo nahrávať v teplotnom rozsahu od -15 ° C až do + 60 ° C . Preto nepotrebujete ďalšie vodeodolná púzdra a kamera sa oveľa lepšie ovláda. Je tiež odolná voči nárazom či prípadným vibráciám

Nadštandardné parametre


Výrobok sa chváli kvalitné stavbou objektívu, ktorý obsahuje 9 optických prvkov, cez 16MPx obrazový snímač až po 1,4 "farebný displej s minimálnou spotrebou energie a vynikajúcou čitateľnosťou na priamom slnku. Za pozornosť určite stojí aj vysoká kapacita akumulátora. Na jedno nabitie zvládne celej tri hodiny nepretržitého nahrávania .

V praxi neoceniteľný pomocník


Bohatá ponuka príslušenstva otvára cestu k ešte zaujímavejším záznamom. Pomocou technológie ANT + totiž pripojíte dodatočná čidlá . Napríklad snímač tepovej frekvencie alebo kadencie, ale tiež teplotný senzor. S pomocou WiFi pripojenia možno kameru prepojiť s vašim chytrým telefónom (Android, iOS), zverejňovať trasy, fotografie a videá obľúbených trás alebo zážitkov. Súčasťou tohto balenia je micro SD karta s kapacitou 16 GB.

Kód:  SKG025a
Produktové číslo:  010-01088-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02