Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Garmin Venu Sq, LightGold/White Band

4,5 146 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
148,90 €

Garmin Venu Sq, LightGold/White Band

Smart hodinky Garmin Venu Sq navrhnuté pre život v pohybe

Smart hodinky Garmin Venu Sq Light ponúkajú dokonalú kombináciu moderného dizajnu a inteligentných fitness funkcií na sledovanie vášho zdravotného stavu a meranie pohybových aktivít. Vďaka vodotesnosti 5 ATM ich môžete bez obáv nosiť do bazéna alebo sa s nimi sprchovať. Atraktívny vzhľad smart watch Garmin Venu Sq dopĺňa príjemný QuickRelease silikónový remienok v bielej farbe, ktorý môžete ľubovoľne vymeniť za remienok s inou farbou či materiálom, aby vám hodinky ladili so športovým i formálnym oblečením, či inými módnymi doplnkami.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Garmin Venu Sq Music Light Gold/White Band

  • Hliníková luneta a polymérové telo
  • 1,3“ farebný displej s dotykovým ovládaním
  • Ochranné sklíčko Corning Gorilla Glass 3
  • Vodotesnosť 5 ATM
  • Senzor srdcového tepu Garmin Elevate™
  • Meranie a analýza 20 športových aktivít
  • Výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti
  • Integrovaný prehrávač hudby (pamäť na 500 skladieb)
  • GPS, GLONASS, GALILEO
  • Bluetooth, ANT+, WiFi
  • QuickRelease silikónový remienok (20 mm) s možnosťou jednoduchej výmeny
  • Výdrž batérie až šesť dní na jedno nabitie
  • Príjem notifikácií zo smartfónu (Android, iOS)
  • Podpora bezkontaktných platieb Garmin Pay

Smart hodinky Garmin Venu Sq s 1,3“ dotykovým displejom

Smart fitness hodinky Garmin Venu Sq sú vybavené dobre čitateľným dotykovým displejom s voliteľným režimom trvalo zapnutého zobrazenia,  vďaka ktorému budete mať všetky informácie vždy po ruke. Ciferník je lemovaný pevným hliníkovým puzdrom a vybavený ochranným sklíčkom GorillaGlass3. Na jedno nabitie ponúknu inteligentné hodinky Garmin Venu Sq výdrž šesť dní v režime smartwatch, alebo až 14 hodín v režime záznamu GPS.


Získajte dokonalý prehľad o vašich pohybových aktivitách

Smart hodinky Garmin Venu Sq monitorujú vaše celodenné pohybové aktivity a zdravotné ukazovatele, takže budete mať dokonalý prehľad o počte krokov a vyšliapaných poschodiach, prejdenej vzdialenosti, spálených kalóriách a pod. Pre športovo založených používateľov je k dispozícii 20 profilov na meranie pohybových aktivít, ako je beh, chôdza, joga, silový tréning či plávanie. O presnú navigáciu a záznam športových či outdoorových aktivít sa postarajú prijímače satelitného signálu GPS/GLONASS/GALILEO. 

Garmin Venu Sq

Funkcia Body Battery

Inteligentné hodinky Garmin Venu Sq disponujú funkciou na sledovanie úrovne energie vášho tela v priebehu dňa, aby ste si vhodne naplánovali pohybové aktivity a odpočinok na opätovné dobitie bateriek.

Garmin Venu Sq

Snímač srdcového tepu

Integrovaný snímač srdcovej frekvencie Garmin Elevate™ neustále monitoruje vašu tepovú frekvenciu a upozorní vás, ak prekročíte hraničné hodnoty, aby bol tréning so smart watch Garmin Venu Sq čo najefektívnejší.

Garmin Venu Sq

Snímač Pulse OX

Snímač Pulse OX v priebehu dňa aj počas spánku meria úroveň nasýtenia krvi kyslíkom, vďaka čomu zistíte, ako dobre vaše telo vstrebáva kyslík.

Garmin Venu Sq

Meranie dennej aktivity

Smart hodinky Garmin sa postarajú o meranie dennej pohybovej aktivity a dáta následne vyhodnocujú v mobilnej aplikácii Garmin Connect, kde získate prehľad o vašom pokroku a aktuálnej kondícii.

Garmin Venu Sq

Monitoring spánku

Získajte komplexné informácie o kvalite vášho spánku. Inteligentné hodinky Garmin Venu Sq počas noci zaznamenávajú jednotlivé fázy spánku, aby vám ráno poskytli podrobný prehľad.

Garmin Venu Sq

Analýza stresu

Inteligentné hodinky Garmin dokážu rozpoznať aktuálnu úroveň stresu, na základe čoho ďalej analyzujú, či máte pohodový, bežný, alebo stresujúci deň.

Garmin Venu Sq

Dychové cvičenia

Pre relaxáciu po náročnom dni sú k dispozícii jednoduché dychové cvičenia, počas ktorých budú smart watch sledovať vašu dychovú frekvenciu a úroveň stresu.

Garmin Venu Sq

Sledovanie hydratácie

Správna hydratácia je pre vaše telo veľmi dôležitá, obzvlášť počas zvýšenej aktivity. Sledujte s pomocou smart hodiniek Garmin Venu Sq váš denný príjem tekutín, aby ste si udržali optimálnu hydratáciu.

Garmin Venu Sq

Menštruačný cyklus

Pomocou aplikácie Garmin Connect môžete sledovať svoj menštruačný cyklus, zaznamenávať si telesné či emočné príznaky a nechať si poradiť ohľadom tréningu a výživy v jednotlivých fázach cyklu.

Garmin Venu Sq

Príjem notifikácií

Po spárovaní smart hodiniek Garmin Venu Sq so smartfónom cez Bluetooth rozhranie môžete na displeji zobrazovať upozornenia o prichádzajúcich hovoroch, správach, e-mailoch a ďalších dôležitých notifikáciách.

Garmin Venu Sq

Garmin Pay

Inteligentné hodinky Garmin Venu Sq vám umožnia vykonávať bezpečné bezkontaktné platby priamo z vášho zápästia pomocou modernej technológie Garmin Pay u všetkých podporovaných predajcov.

Garmin Venu Sq

Zisťovanie nehôd

Ak ste v nebezpečenstve alebo hodinky Garmin Venu Sq zistia nehodu, funkcia asistencie a detekcie udalostí okamžite odošle vašu aktuálnu polohu núdzovým kontaktom uloženým v adresári.


Garmin Connect

Váš osobný tréningový denník

Po spárovaní inteligentných hodiniek s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez Bluetooth rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie.

Obchod Connect IQ

Obchod Connect IQ

S otvorenou platformou Connect IQ určenou pre aplikácie vývojárov tretích strán môžete objavovať a sťahovať nové aplikácie, ktoré vám pomôžu prispôsobiť si inteligentné hodinky Garmin Venu Sq na mieru vašim potrebám. K dispozícii sú štýlové ciferníky, fitness aplikácie, hudobné online platformy, praktické nástroje, zábavné hry atď.

Smart hodinky Garmin Venu Sq s rýchloupínacím remienkom QuickRelease

Vďaka vymeniteľným remienkom s rýchloupínacím mechanizmom QuickRelease môžete prispôsobiť vzhľad smart hodiniek presne vášmu štýlu. Jednoducho vyberte remienok pomocou posunutia osičky a nasaďte iný. K dispozícii sú silikónové, kožené alebo kovové varianty v rôznych farebných spracovaniach.



Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Dámske
Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,3 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Biela
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 37,6 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, ANT+, GPS
Typ NFC platby Garmin Pay
Senzory a hardvér Oxymeter, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty, Intenzita svetla
Pripojenie GPS

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tepové zóny, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Obchod s aplikáciami, Detekcia pádu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Golfové funkcie

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Biela
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 12,5 cm
Max. obvod zápästia 19 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 144 h (6 d)
Bežná výdrž batérie 14 h (0,58 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Garmin
Modelový rad Venu, Venu Sq
Kód:  SKGvenuLGw
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  010-02427-11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12