Obnoviť stránku

Garmin Tactix Delta Solar

5 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Tactix Delta Solar

Taktické smart hodinky Garmin Tactix Delta Solar sú pripravené na splnenie akejkoľvek misie

Taktické smart hodinky Garmin Tactix Delta Solar vynikajú robustným dizajnom s vysokou odolnosťou spĺňajúcou prísny americký vojenský štandard MIL-STD-810G. Tieto inteligentné hodinky ponúkajú nainštalované topografické mapy celej Európy a špeciálne taktické funkcie pre spoľahlivú orientáciu v teréne. Vďaka kombinácii inteligentných, športových, outdoorových a špeciálnych taktických funkcií sú Garmin hodinky vhodné nielen do terénu, ale aj na každodenné nosenie. S funkciou solárneho nabíjania je možné výdrž batérie predĺžiť až na 24 dní.


Kľúčové vlastnosti taktických smart hodiniek Garmin Tactix Delta Solar

  • Farebný 1,4" displej so zafírovým sklíčkom
  • Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
  • Senzor tepovej frekvencie
  • Bezkontaktné platby Garmin Pay
  • Topografické mapy celej Európy + lyžiarske mapy
  • GPS, barometer, výškomer, gyroskop, kompas, tachometer, oxymeter
  • Výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, meranie vyšliapaných poschodí, intervalový tréning
  • Prednastavené športové režimy
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth a ANT+
  • Integrovaný prehrávač hudby (interná pamäť 32 GB)
  • Príjem mobilných notifikácií (Android, iOS)
  • Výdrž batérie pri bežnom používaní až 24 dní (v úspornom režime až 120 dní)
  • Solárne funkcie na predĺženie výdrže batérie
  • Pohodlný nylonový remienok s jednoduchým uchytením QuickFit

Inteligentné hodinky Garmin Tactix Delta Solar s kvalitným spracovaním

Prednej strane taktických smart watch Garmin Tactix Delta Solar dominuje 1,4" displej, ktorý je v porovnaní s predchádzajúcim modelom Tactix o 36 % väčší. Ciferník hodiniek je chránený vypuklým zafírovým solárnym sklíčkom a je lemovaný čiernou oceľovou lunetou s povrchovou DLC úpravou. Zadnú stranu chráni čierny oceľový kryt s povrchovou PVD úpravou. Inteligentné hodinky Garmin Tactix Delta Solar sa vám budú nosiť pohodlne na zápästí vďaka nylonovému remienku QuickFit s možnosťou ľahkej a rýchlej výmeny.


Garmin Tactix Delta Solar

Nočné videnie

Smart hodinky Garmin Tactix Delta Solar umožňujú rýchlo prepínať medzi denným a nočným režimom displeja, vďaka čomu môžete údaje bez problému čítať aj v okuliaroch na nočné videnie.

Garmin Tactix Delta Solar

Režim JumpMaster

Táto vojenská funkcia pomáha s výpočtom parametrov na presný doskok k cieľu pri zoskoku z veľkých výšok.

Garmin Tactix Delta Solar

Dva formáty súradníc

Pre jednoduchú orientáciu v spolupráci s ostatnými členmi expedície umožňujú inteligentné hodinky Garmin zobrazovať zemepisné a MGRS súradnice na jednej obrazovke smart watch Garmin Tactix Delta Solar. 

Garmin Tactix Delta Solar

Smart Garmin hodinky s režimom utajenia

Aktiváciou režimu utajenia vypnete ukladanie a zdieľanie pozície GPS a tiež sa deaktivuje bezdrôtové pripojenie a komunikácia.

Garmin Tactix Delta Solar

Funkcia Kill Switch

Bezpečnostná funkcia Kill Switch v prípade ohrozenia vymaže celú používateľskú pamäť hodiniek Garmin Tactix Delta Solar.

Garmin Tactix Delta Solar

Projektovanie trasového bodu

Inteligentné hodinky Garmin Tactix Delta Solar umožňujú nastaviť projektovanie a uloženie pozície vzdialeného cieľa pre prípadnú navigáciu.

Garmin Tactix Delta Solar

GPS/GLONASS modul

Vďaka GPS/GLONASS prijímačom s podporou systému GALILEO vám Garmin hodinky poskytnú spoľahlivé informácie o rýchlosti, čase, výške, vzdialenosti a ďalších hodnotách aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Garmin Tactix Delta Solar

Výškomer, barometer, kompas

Snímače ABC vám maximálne uľahčia navigáciu v teréne. Vo výbave nechýba výškomer poskytujúci dáta o nadmorskej výške, barometer sledujúci počasie a trojosový elektronický kompas na rýchlu orientáciu.

Garmin Tactix Delta Solar

Solárne nabíjanie

Vďaka solárnej funkcii stačí inteligentné hodinky Garmin Tactix Delta Solar vystaviť slnečným lúčom, ktoré im dodajú energiu a zaistia neprekonateľnú výdrž, čo uvítate predovšetkým pri expedíciách mimo civilizácie.

Garmin Tactix Delta Solar

Topografické mapy

Pre bezproblémovú navigáciu v teréne sú v pamäti smart watch hodiniek Garmin Tactix Delta Solar nahrané prehľadné topografické mapy celej Európy vrátane 2 000 obľúbených lyžiarskych stredísk.

Garmin Tactix Delta Solar

Funkcia ClimbPro

ClimbPro umožní ľahšie plánovanie outdoorových trás v členitom teréne pre skialping, terénny beh, MTB, turistiku a ďalšie športy. Aplikácia vám v prípade plánovanej trasy zobrazí počet, dĺžku a náročnosť jednotlivých stúpaní.

Garmin Tactix Delta Solar

Senzor srdcového tepu

Snímač srdcového tepu s vylepšenou optickou technológiou meria intenzitu vašej fitness aktivity, variabilitu srdcového tepu a zaťaženie organizmu pomocou funkcie Stress Score.

Garmin Tactix Delta Solar

Optický snímač PULSE OX

Snímač PULSE OX sa postará o presné meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Vďaka tomu môžete sledovať reakciu tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napr. vo vysokých nadmorských výškach.

Garmin Tactix Delta Solar

Funkcia PacePro

Nová funkcia Dynamic PacePro rozpočíta trasu behu na jednotlivé úseky vrátane zohľadnenia úrovne klesania a stúpania, pričom následne stanoví optimálne tempo na dosiahnutie vami stanoveného cieľa.

Garmin Tactix Delta Solar

Smart watch Garmin tactix zobrazia animované cvičenia

Inteligentné hodinky Garmin Tactix Delta Solar umožňujú prehrávať animované cvičenia s ukážkami cvikov na posilňovanie, jogu a pilates, ktoré môžete zobraziť priamo na vašom zápästí.

Garmin tactix Delta Solar

Prijem notifikácií

Po spárovaní smart hodiniek Garmin Tactix Delta Solar s mobilným zariadením môžete priamo na ciferníku zobrazovať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, e-mailoch či prijímať upozornenia z obľúbených aplikácií.

Garmin Tactix Delta Solar

Smart watch Garmin Tactix s funkciou Garmin Pay

Inteligentné hodinky Garmin Tactix Delta Solar vám umožnia vykonávať bezpečné bezkontaktné platby priamo z vášho zápästia pomocou technológie Garmin Pay u všetkých podporovaných predajcov.

Garmin Tactix Delta Solar

Smart Garmin hodinky majú integrovaný prehrávač hudby

Prehrávač hudby umožní uložiť až 2 000 skladieb, ktoré môžete prehrávať priamo z vášho zápästia. Predinštalované aplikácie Spotify a Deezer zabezpečia jednoduchý prístup k vašej hudobnej knižnici.


Váš osobný tréningový denník

Po Bluetooth spárovaní inteligentných hodiniek Garmin watch s mobilnou aplikáciou Garmin Connect sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj používateľské prostredie hodiniek sú kompletne lokalizované do slovenčiny.



Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, iOS 12, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,4 "
Typ displeja Transflektívny MIP
Sklíčko Zafírové

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Ovládanie tlačidlami
Hmotnosť 97 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Typ NFC platby Garmin Pay
Senzory a hardvér Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Integrované mapy, Obchod s aplikáciami, Detekcia pádu, Solárne nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie, Golfové funkcie, Taktická výbava

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Nylon
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 12,7 cm
Typ zapojenia 26mm Garmin QuickFit

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 504 h (21 d)
Bežná výdrž batérie 66 h (2,75 d)
Kapacita úložiska 32 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel, Remienok navyše

Značka/model

Značka Garmin
Kód:  SKGtctxdsol01
Produktové číslo:  010-02357-11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09