Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Garmin tactix Delta

4,8 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin tactix Delta

Inteligentné taktické hodinky Garmin tactix Delta sú pripravené na splnenie akejkoľvek misie

Inteligentné, taktické hodinky Garmin tactix Delta vynikajú robustným dizajnom s vysokou odolnosťou, ktorá spĺňa prísny americký vojenský štandard MIL-STD-810G. Hodinky ponúkajú špeciálne taktické funkcie na spoľahlivú orientáciu v teréne a nainštalované topografické mapy celej Európy. Vďaka kombinácii inteligentných, športových, outdoorových a špeciálne taktických funkcií sú hodinky Garmin tactix Delta vhodné nielen do terénu, ale aj na každodenné nosenie. V režime inteligentných hodiniek je zaistená výdrž batérie až 21 dní.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Garmin tactix Delta

  • Farebný 1,4" displej so zafírovým sklíčkom
  • Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
  • Senzor tepovej frekvencie
  • Bezkontaktné platby Garmin Pay
  • Topografické mapy celej Európy + lyžiarske mapy
  • GPS, barometer, výškomer, gyroskop, kompas, tachometer, oxymeter
  • Výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, meranie vystoupaných poschodí, intervalový tréning
  • Prednastavené športové režimy
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth a ANT+
  • Integrovaný prehrávač hudby (interná pamäť 32 GB)
  • Príjem mobilných notifikácií (Android, iOS)
  • Výdrž batérie pri bežnom používaní až 21 dní (v úspornom režime až 80 dní)
  • Pohodlný silikónový remienok s jednoduchým uchytením QuickFit

Garmin tactix Delta s vysoko kvalitným spracovaním

Prednej strane inteligentných taktických hodiniek Garmin tactix Delta dominuje 1,4" displej, ktorý je v porovnaní s predchádzajúcim modelom Tactix o 36% väčší. Ciferník hodiniek je chránený vypuklým zafírovým sklíčkom a lemovaný čiernou oceľovou lunetou s povrchovou DLC úpravou. Zadnú stranu chráni čierny oceľový kryt s povrchovou PVD úpravou. Pohodlné nosenie hodiniek Garmin tactix Delta na zápästí zaistí silikónový remienok QuickFit s možnosťou ľahkej a rýchlej výmeny.


nočné videnie

Nočné videnie

Garmin tactix Delta umožňujú rýchlo prepínať medzi denným a nočným režimom displeja, vďaka čomu môžete údaje bez problému čítať aj v okuliaroch na nočné videnie.

režim JumpMaster

Režim JumpMaster

Táto vojenská funkcia pomáha s výpočtom parametrov na presný doskok do cieľa pri zoskoku z veľkých výšok.

2 formáty súradníc

2 formáty súradníc

Na jednoduchú orientáciu v spolupráci s ostatnými členmi expedície umožňujú hodinky zobrazovať zemepisné a MGRS súradnice na jednej obrazovke hodiniek Garmin tactix Delta.

režim utajenia

Režim utajenia

Aktiváciou režimu utajenia vypnete ukladanie a zdieľanie pozície GPS a tiež je deaktivované bezdrôtové pripojenie a komunikácie.

Funkcia Kill Switch

Funkcia Kill Switch

Bezpečnostná funkcia Kill Switch v prípade ohrozenia vymaže celú používateľskú pamäť hodiniek Garmin tactix Delta.

Projektovanie trasového bodu

Projektovanie trasového bodu

Hodinky Garmin tactix Delta umožňujú nastaviť projektovanie a uloženie pozície vzdialeného cieľa pre prípadnú navigáciu.

GPS/GLONASS

GPS / GLONASS modul

Vďaka GPS / GLONASS prijímačom s podporou systému GALILEO vám hodinky Garmin tactix Delta poskytnú spoľahlivé informácie o rýchlosti, čase, výške, vzdialenosti a ďalších hodnotách aj v tých najnáročnejších podmienkach.

ABC snímače

Výškomer, barometer, kompas

Snímače ABC vám maximálne uľahčia navigáciu v teréne. Vo výbave nechýba výškomer poskytujúci dáta o nadmorskej výške, barometer sledujúci počasie a trojosí elektronický kompas na rýchlu orientáciu.

režim expedície

Režim expedícia

Na jedno nabitie vydržia hodinky Garmin tactix Delta oveľa dlhšie v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi. Režim Expedícia s aktivovanou GPS má veľmi nízku spotrebu, vďaka čomu ponúka niekoľkotýždňovú prevádzku bez nutnosti dobíjania.

topografické mapy

Topografické mapy

Na bezproblémovú navigáciu v teréne sú v pamäti hodiniek Garmin tactix Delta nahrané prehľadné topografické mapy celej Európy vrátane 2000 obľúbených lyžiarskych stredísk.

funkcia ClimbPro

Funkcia ClimbPro

ClimbPro umožní ľahšie plánovanie outdoorových trás v členitom teréne na skialping, terénny beh, MTB, turistiku a ďalšie športy. Aplikácia vám v prípade plánovanej trasy zobrazí počet, dĺžku a náročnosť jednotlivých stúpaní.

Senzor srdcového tepu

Senzor srdcového tepu

Snímač srdcového tepu s vylepšenou optickou technológiou meria intenzitu vašej fitness aktivity, variabilitu srdcového tepu a zaťaženie organizmu pomocou funkcie Stress Score.

Pulse OX

Optický snímač PULSE OX

Snímač PULSE OX sa postará o presné meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Vďaka tomu môžete sledovať reakciu tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napr. vo vysokých nadmorských výškach.

funkcia PacePro

Funkcia PacePro

Nová funkcia Dynamic PacePro rozpočíta trasu behu na jednotlivé úseky vrátane zohľadnenia úrovne klesania a stúpania, pričom následne stanoví optimálne tempo na dosiahnutie vami stanoveného cieľa.

animovaná cvičenie

Animovaná cvičenie

Garmin tactix Delta umožňujú prehrávať animovaná cvičenie s ukážkami cvikov na posilňovanie, jogu a pilates, ktoré môžete zobraziť priamo na vašom zápästí.

Příjem mobilních notifikací

Prijem notifikácií

Po spárovaní hodiniek Garmin tactix Delta s mobilným zariadením môžete priamo na ciferníku zobrazovať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch či prijímať upozornenia z obľúbených aplikácií.

Garmin Pay

Garmin Pay

S inteligentnými hodinkami Garmin tactix Delta môžete vykonávať bezpečné bezkontaktné platby priamo z vášho zápästia pomocou technológie Garmin Pay u všetkých podporovaných predajcov.

Hudební přehrávač

Integrovaný prehrávač hudby

Prehrávač hudby umožní uložiť až 2000 skladieb, ktoré môžete prehrávať priamo z vášho zápästia. Predinštalované aplikácie Spotify a Deezer zabezpečia jednoduchý prístup k vašej hudobnej knižnici.


Váš osobný tréningový denník

Po spárovaní hodiniek s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez Bluetooth rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnotenie. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj užívateľské prostredie hodiniek sú kompletne lokalizované do slovenčiny.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, iOS 12, iOS 11, iOS 10

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,4 "
Typ displeja Transflektívny MIP
Sklíčko Zafírové

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 51 mm
Materiál puzdra Ostatné kovy
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Ovládanie tlačidlami
Hmotnosť 97 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, ANT+, GPS
Typ NFC platby Garmin Pay
Senzory a hardvér Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Integrované mapy, Obchod s aplikáciami, Detekcia pádu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie, Golfové funkcie, Taktická výbava

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 12,7 cm
Max. obvod zápästia 21 cm
Typ zapojenia 26mm Garmin QuickFit

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 1 920 h (80 d)
Bežná výdrž batérie 504 h (21 d)
Kapacita úložiska 32 GB

Značka/model

Značka Garmin
Kód:  skGARtd01
Produktové číslo:  010-02357-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16