Obnoviť stránku

Garmin QuickFit 26 silikónový oranžový

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin QuickFit 26 silikónový oranžový

Remienok Garmin podporí originálny dizajn vašich smartwatch. Materiálom použitým na výrobu je silikón, ktorý vám ponúkne pohodlie pri nosení a ponúkne špičkovú odolnosť voči potu. Jeho dĺžka je dokopy 250 mm. Oranžová farba dáva možnosť remienok Garmin QuickFit 26 silikónový oranžový zladiť s outfitom alebo jednoducho s vlastným vkusom. Remienok od značky Garmin je určený pre ciferníky modelového radu Garmin D2 Bravo, Garmin D2 Charlie, Garmin Descent, Garmin Fenix, Garmin Fenix 3, Garmin Fenix 5X, Garmin Fenix 5X Plus a Garmin Tactix a krásne doplní váš outfit.

Podstatné prednosti remienka Garmin QuickFit 26 silikónový oranžový

  • Podporí dizajn inteligentných hodiniek
  • Dĺžka remienka: 250 mm
  • Vyhotovenie: silikón
  • Oranžová farba
  • Modelový rad: Garmin D2 Bravo, Garmin D2 Charlie, Garmin Descent, Garmin Fenix, Garmin Fenix 3, Garmin Fenix 5X, Garmin Fenix 5X Plus a Garmin Tactix

Parametre a špecifikácia

Remienok

Farba ramienka Oranžová
Max. obvod zápästia 25 cm
Materiál remienka Silikón
Typ zapojenia 26mm Garmin QuickFit
Kód:  SKGQF26b
Produktové číslo:  010-12741-03
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07