Obnoviť stránku

Garmin QuickFit 22 silikónový čierny

4,7 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin QuickFit 22 silikónový čierny

Remienok Garmin dokáže premeniť vzhľad vašich smartwatch. Využitým materiálom je silikón, ten ponúkne pohodlné nosenie a ponúka dobrú odolnosť voči potu. Jeho dĺžka je dokopy 24,9 cm. Čierna farba dovoľuje remienok Garmin QuickFit 22 silikónový čierny zladiť s ďalšími doplnkami alebo jednoducho podľa aktuálneho vkusu. Remienok je kompatibilný s modelovými radmi: Garmin Approach S60, Garmin D2 Delta, Garmin Fenix, Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 5 Plus, Garmin Forerunner, Garmin Forerunner 935, Garmin Forerunner 945, Garmin MARQ a Garmin Quatix 5.

Podstatné prednosti remienka Garmin QuickFit 22 silikónový čierny

  • Rozvinie originálny dizajn smart hodiniek
  • Celková dĺžka remienka: 24,9 cm
  • Materiál: silikón
  • Čierna farba
  • Spadá do modelového radu Garmin Approach S60, Garmin D2 Delta, Garmin Fenix, Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 5 Plus, Garmin Forerunner, Garmin Forerunner 935, Garmin Forerunner 945, Garmin MARQ a Garmin Quatix 5

Parametre a špecifikácia

Remienok

Farba ramienka Čierna
Max. obvod zápästia 24,9 cm
Materiál remienka Silikón
Typ zapojenia 22mm Garmin QuickFit
Kód:  PPQF22h
Produktové číslo:  010-12500-00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03