Obnoviť stránku

Garmin nüvi 2789LMT Lifetime

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin nüvi 2789LMT Lifetime

Navigácia vyčnievajúca nad ostatné lepším hlasovým navádzaním a informáciami z Foursquare, kde sú milióny, používateľmi overených, bodov záujmu. Vďaka tomu dokáže ľahko vyhľadať najbližšiu firmu, obchod alebo reštauráciu. Databáza Foursquare je aktualizovaná bezplatne spoločne s mapovými podkladmi. Ak používate prepojenie navigácie nüvi 2789LMT s aplikáciou Smartfón Link v mobilnom telefóne, máte podrobný prístup k najnovším údajom Foursquare databázy vrátane používateľských hodnotení, cien služieb či otváracích dobách.

Presne viete, kam vás navádza

Ak už máte navigáciu, iste poznáte, ako vám navigácia hovorí napríklad odbočte doprava, kde by ste to naozaj nečakali. Garmin prichádza s vlastným riešením hlasovej navigácie. Garmin Real Direction je schopná poskytovať jasnejšie navigačné inštrukcie, napríklad: "Za stanicou odbočte vpravo". Vďaka týmto jasnejším hlasovým pokynom sa môžete viac venovať riadeniu vozidla bez toho, aby bolo nutné príliš často sledovať displej navigácie.

Mapy bezplatne

Nechýbajú ani overené vlastnosti na hladký prejazd po trase. Hlavné je bezplatné dopravné spravodajstvo RDS-TMC. Automaticky vyhľadáva dopravné hlásenie, a v prípade komplikácie na zvolenej trase upozorní vodiča. Pokiaľ bude časovo výhodnejšie vyhnúť sa prekážke, navigácia ponúkne náhradnú trasu a odhadne časovú úsporu. V meste príde vhod funkcia aktívneho radenia do jazdných pruhov. Tá informuje s predstihom vodiča, v ktorom jazdnom pruhu sa má s automobilom držať. K tomu máte štyrikrát do roka aktualizácie 45 máp krajín Európy bezplatne.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 196 mm
Výška 112 mm
Hĺbka 18 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 352 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 7 " (17,78 cm)

Funkcie

Funkcie Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Doživotná aktualizácia máp

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth
Kód:  SKG009
Produktové číslo:  010-01316-20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12