Obnoviť stránku

Garmin nüvi 2589LMT Lifetime

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin nüvi 2589LMT Lifetime

Navigácia vyčnievajúca nad ostatné lepšie podaným hlasovým navádzaním a informáciami z Foursquare, kde sú milióny, používateľmi overených bodov záujmu. Vďaka tomu dokáže ľahko vyhľadať najbližšiu firmu, obchod alebo reštauráciu. Databáza Foursquare je aktualizovaná bezplatne spoločne s mapovými podkladmi. Ak používate prepojenie navigácie nüvi 2589T s aplikáciou Smartfón Link v mobilnom telefóne, máte podrobný prístup k najnovším údajom Foursquare databázy vrátane používateľských hodnotení, cenám služieb či otváracím dobám.

Kľúčové vlastnosti

  • Podrobná mapa 45 krajín Európy s bezplatnou aktualizáciou
  • Bezplatné dopravné spravodajstvo RDS-TMC
  • Hlasové ovládanie prístroja a jasnejšie hlasové inštrukcie
  • Prístup k najnovším údajom v databáze Foursquare
  • bluetooth technológia pre pripojenie mobilného telefónu
  • Živé dopravné informácie cez Smartfón Link

Presne viete, kam vás navádza

Ak už máte navigáciu, iste poznáte, ako vám navigácia hovorí napríklad odbočte doprava v mieste, kde by ste to naozaj nečakali. Garmin prichádza s vlastným riešením nejasnej hlasovej navigácie. Garmin Real Direction je schopná vodičovi poskytovať jasnejšie navigačné inštrukcie, napríklad: "Za stanicou odbočte vpravo". Vďaka týmto jasnejším hlasovým pokynom sa môžete viac venovať riadeniu vozidla, bez toho, aby bolo nutné príliš často sledovať displej navigácie.

Choďte s istotou

Nechýbajú ani už overené vlastnosti pre hladký prejazd po trase. Hlavné je samozrejme bezplatné dopravné spravodajstvo RDS-TMC. Automaticky vyhľadáva dopravné hlásenie, a v prípade komplikácie na zvolenej trase upozorní vodiča. Pokiaľ bude časovo výhodnejšie vyhnúť sa prekážke, potom navigácia ponúkne náhradnú trasu a odhadne časovú úsporu. V meste príde vhod funkcia aktívneho radenia do jazdných pruhov. Tá informuje s predstihom vodiča, v ktorom jazdnom pruhu sa má s automobilom držať. K tomu máte 4 do roka aktualizácie 45 máp krajín Európy zadarmo.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 138 mm
Výška 84 mm
Hĺbka 18 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 184 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 5 " (12,7 cm)

Funkcie

Funkcie Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Doživotná aktualizácia máp

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth
Kód:  SKG008d
Produktové číslo:  010-01187-21
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02