Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Garmin HRM-Run2

4,9 53 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin HRM-Run2

Ste vášnivým športovcom, ktorý stojí o to, aby vykonával pohybovú aktivitu čo najefektívnejším spôsobom? K tomu vám s istotou napomôže snímač HRM RUN2 od spoločnosti Garmin. Toto miniatúrne zariadenie je pripevnené k pružnému upínaciemu pásku, ktorý je kompatibilný s výrobkovými radmi Forerunner, Vivo, Edge, Fenix, Tactix, Epix, Oregon, eTrex, Montana či Virb.

Kľúčové vlastnosti

  • Vypilujte vaše bežecké umenie k dokonalosti
  • Získajte informácie o jednotlivých aspektoch pohybe
  • Vyhodnocujte všetky výsledky
  • Široká kompatibilita s produktmi Garmin
  • Nízka hmotnosť pre lepšie nosenie
  • Farba: červená, čierna

Beh máte pod kontrolou

Tento praktický pomocník je schopný presne merať počet tepov za minútu, kadenciu krokov pri behu alebo vertikálny pohyb vášho tela pri športovej aktivite. Pre lepšie vypilovanie vášho pohybu vám iste prídu tiež vhod informácie o dĺžke, počas ktorej zostáva pri behu noha na zemi alebo spôsob akým našľapuje a prenášate váhu z ľavej končatiny na pravú. V neposlednom rade zistite pomer vertikálnej oscilácie tela k dĺžke kroku. Prostredníctvom týchto dát vypilujete vaše bežecké umenia k úplnej dokonalosti.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Konektivita ANT+
Kód:  PP5779d90
Produktové číslo:  010-10997-12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17