Obnoviť stránku

Garmin Forerunner 945

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Forerunner 945

Inteligentné športové hodinky navrhnuté na výkon

Prémiový model športových smart hodiniek Garmin Forerunner 945 ponúka množstvo pokročilých funkcií na široké spektrum pohybových aktivít. Vďaka inteligentným senzorom hodinky v reálnom čase sledujú a vyhodnocujú vašu aktivitua na základe nameraných výsledkov prispôsobujú tréningový plán na ľahšie dosiahnutie vyššej úrovne.


Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Garmin Forerunner 945

  • Farebný 1,2" displej chránený sklom Corning Gorilla Glass
  • Pohodlný silikónový remienok v čiernej farbe
  • Optické merania srdcového tepu a okysličenia krvi zo zápästia
  • Integrovaný prehrávač hudby s úložiskom na 1000 skladieb
  • GPS / GLONASS, akcelerometer, výškomer, gyroskop, kompas, teplomer, oxymeter
  • Vodotesné prevedenie do 5 ATM (50 m)
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth a ANT +
  • Prijímanie notifikácií zo smart telefónu (Android a iOS)
  • Výdrž batérie pri bežnom používaní až 14 dní (bez GPS)
  • Podpora bezkontaktných platieb Garmin Pay

Vynikajúca ergonómia

Chytré hodinky Forerunner 945 na prvý pohľad zaujmú športovým dizajnom v elegantnom čiernom prevedení. Vďaka nízkej hmotnosti len 50 g a pohodlnému silikónovému remienku sú vhodné na každodenné nosenie. Predná strana je osadená 1,2" farebným displejom chráneným pevným sklom Corning Gorilla Glass a na zadnej strane sa nachádza senzor tepovejfrekvencie a snímač PULSE OX.


Sportovní profily

Profily na športové aktivity

Garmin Forerunner 945 ponúkajú množstvo prispôsobiteľných športových profilov, ako je beh, plávanie, cyklistika, turistika, veslovanie, lyžovanie, golf, fitness a veľa ďalších. Nechýba možnosť nastavenia alarmov (srdcový tep, vzdialenosť, tempo).

Pulse OX

Optický snímač PULSE OX

Snímač PULSE OX sa postará o presné a spoľahlivé meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Vďaka tomu môžete sledovať reakciu tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napr. vo vysokých nadmorských výškach.

monitoring tréningu

Monitoring tréningu

Funkcia Stav tréningu priebežne vyhodnocuje vašu nedávnu históriu cvičenia a pomocou ukazovateľa výkonu vás informuje, či trénujete produktívne, alebo naopak je potrebné ešte v aktivite pridať.

Tréninková zátež

Tréningová záťaž

Garmin Forerunner 945 umožňujú zobraziť tréningové zaťaženie, ktoré meria objem vášho cvičenia za posledných 7 dní a porovnávajú ho s optimálnym rozsahom pre vašu kondíciu a nedávnu históriu tréningu.

Analýza bežecké formy

Analýza bežeckej formy

Hodinky sú vybavené pokročilými funkciami na zlepšenie vašej bežeckej kondície. Na základe meraní kľúčových metrík, ako je kadencia, dĺžka kroku, doba kontaktu so zemou alebo vertikálna oscilácia získate kľúč k pochopeniu vašej bežeckej formy.

Meranie denné aktivity

Meranie dennej aktivity

Optimalizujte energetické zásoby svojho tela pomocou sledovania srdcovej frekvencie, hladiny stresu, kvality spánku a ďalších údajov, aby ste zistili, kedy ste pripravený na pohybové aktivity, alebo kedy budete lepšie odpočívať.

Mapy na zápästie

Mapy na zápästí

Forerunner 945 sú vybavené GPS a GLONASS prijímačom a umožňujú využívať vstavané mapy na bezproblémovú navigáciu. Plne farebné mapové dáta sú optimalizované na prehľadné zobrazenie na displeji hodiniek.

Hudební přehrávač

Integrovaný hudobný prehrávač

Prehrávač hudby umožní uložiť až 1000 skladieb, ktoré môžete prehrávať priamo z vášho zápästia po pripojení voliteľných Bluetooth slúchadiel. Predinštalované aplikácie Spotify a Deezer zabezpečia jednoduchý prístup k vašej hudobnej knižnici.

Garmin Pay

Garmin Pay

So smart hodinkami Garmin Forerunner 945 môžete vykonávať bezpečné bezkontaktné platby priamo z vášho zápästia pomocou technológie Garmin Pay u všetkých podporovaných predajcov.

Garmin Coach

Garmin Coach

Vytvorte si vlastný tréning, alebo si stiahnite zadarmo už pripravené tréningové plány pomocou služby Garmin Coach. Plány obsahujú pokyny od odborných trénerov a dokonale sa prispôsobia vašim cieľom a kondícii.

Příjem notifikací

Prijímanie notifikácií

Po spárovaní hodiniek s mobilným zariadením (Android, iOS) môžete priamo na ciferníku zobrazovať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch či prijímať upozornenia z obľúbených aplikácií.

detekcia nehody

Detekcia nehody

Ak sa ocitnete v nebezpečenstve, alebo vaše hodinky zistia, že došlo k nehode, funkcia asistencie a detekcie incidentov ihneď odošle informáciu o vašej aktuálnej polohe na núdzové kontakty uložené v adresári.


Váš osobný tréningový denník

Po spárovaní hodiniek s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez Bluetooth rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené voforme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj užívateľské prostredie hodiniek sú kompletne lokalizované do češtiny.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 12.0, Android 4.4, Android 13.0

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja Transflektívny MIP
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Hmotnosť 50 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Typ NFC platby Garmin Pay
Senzory a hardvér Oxymeter, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 22 cm
Typ zapojenia 22mm Garmin QuickFit

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 336 h (14 d)
Bežná výdrž batérie 336 h (14 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel
Kód:  PPfr945b
Produktové číslo:  010-02063-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02