Obnoviť stránku

Garmin Forerunner 35 Optic Black

3,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Forerunner 35 Optic Black

Zoznámte sa s novým modelom bežeckých GPS hodiniek Garmin Forerunner 35 vybaveným optickým meraním tepu priamo na zápästí ruky. Tieto hodinky novej generácie sa vyznačujú minimálnymi rozmermi, nízkou hmotnosťou a veľmi pohodlným remienkom. Vďaka tomu sú vhodné ako pre mužov, tak aj ženy s menším zápästím. Samozrejmosťou je potom veľmi slušná funkčná výbava poskytujúca všetko dôležité na behanie a ďalšiešportové aktivity. To všetko za veľmi príjemnú cenu.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Garmin Forerunner 35 Optic Black

  • Optické meranie srdcovej frekvencie
  • Vhodné ako pre mužov, tak aj ženy
  • Integrovaný GPS čip
  • Inteligentné notifikácie (hovory, SMS, emaily a iné)
  • Športové profily v Garmin Forerunner 35
  • Možnosť prepojenia so smartfónom
  • Monitoring denných aktivít

Obsah balenia:

  • Garmin Forerunner 35
  • Napájací kábel
  • Návod

Garmin Forerunner 35 majú skvelú výbavu

K dispozícii budete mať hneď niekoľko režimov – na beh, beh na páse, jazdu na bicykli či fitness cvičenie. Vo výbave nechýbajú ani funkcie ako vibračný alarm, AutoLap, AutoStop, automatické odosielanie tréningov do tréningového denníka. Samozrejmosťou je potom integrovaný krokomer či meranie dĺžky a kvality spánku. Smart hodinky Garmin Forerunner 35 budú monitorovať vaše celodenné aktivity, vrátane srdcového tepu zahŕňajúceautomatickú detekciu pokojového srdcového tepu. Veľkou výhodou je tu optické snímanie srdcovej aktivity, vďaka čomu už nebudete musieť dokupovať a nosiť hrudný pás, ktorý je v mnohých prípadoch pri športe obťažujúci. Pri vnútorných aktivitách možno funkciu GPS vypnúť a šetriť tak batériu. Nechýba ani možnosť prepojenia smart hodiniek s vaším mobilným telefónom či tabletom. Samozrejme hodinky Garmin Forerunner 35 toto prepojenienevyžadujú pre správnu funkčnosť. Funkcie športtesteru sú úplne nezávislé na prepojení s mobilným telefónom.

Garmin Forerunner 35 sa hodia takmer pre akýkoľvek šport

Inteligentné hodinky Garmin sú určené na všestranné využitie. Už spomínané športové profily sú prispôsobené pre mnoho typov aktivít – beh, cyklistika, in-line korčuľovanie či lyžovanie. Každý profil si možno samostatne nastaviť, toto nastavenie si budú hodinky Garmin Forerunner 35 pamätať. Môžete si tak v jednotlivých profiloch nastaviť kombináciu hodnôt, ktoré budú hodinky sledovať a následne aj zobrazovať.

Tréningový denník Garmin Connect

Garmin Forerunner 35 nie je len nástroj na meranie hodnôt. Umožňuje tiež prepojenie s tréningovým denníkom Garmin Connect. Vďaka tomuto on-line denníku, ktorý zhromažďuje, vyhodnocuje a zdieľa hodnoty, budete mať dokonalý prehľad o svojich športových pokrokoch. Denník je prístupný cez počítač prostredníctvom webovej stránky alebo mobilnej aplikácie Garmin Connect, ktorá je určená pre Android, iOS a Windows mobilnézariadenia. Obe rozhrania sú dostupné kompletne v českom jazyku. Vďaka tréningovému denníku si ľahko zobrazíte všetky športy a vďaka GPS záznamu si budete môcť zobraziť aj mapu, kde ste sa pohybovali. Okrem toho zobrazuje mnoho grafov, porovnaní a veličín. Nechýba ani možnosť zdieľania, jednoducho sa tak s priateľmi podelíte o svoje dosiahnuté míľniky či sa s nimi dokonca budete porovnávať.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Typ displeja Transflektívny MIP
Sklíčko Chemicky tvrdené

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 35,5 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Spôsob ovládania Ovládanie tlačidlami
Hmotnosť 37,3 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, ANT+, GPS
Senzory a hardvér Vibrácie, Akcelerometer

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Podpora aplikácie Strava, Intervalový tréning, Tempo
Zdravotné funkcie Monitoring spánku, Pitný režim, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Obchod s aplikáciami, Budík, Dátum, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Nie
Min. obvod zápästia 14 cm
Max. obvod zápästia 20 cm

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 216 h (9 d)
Bežná výdrž batérie 216 h (9 d)
Kapacita úložiska 0 GB
Kód:  HUG619g4
Produktové číslo:  010-01689-10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11