Obnoviť stránku

Garmin Fenix 7X Pro Solar Gray / Black Band

5 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
899 €

Garmin Fenix 7X Pro Solar Gray / Black Band

Odolné inteligentné hodinky so solárnym nabíjaním a širokou ponukou funkcií

Hodinky Garmin Fenix 7X Pro Solar vynikajú svojím odolným dizajnom, fitnesovými funkciami na sledovanie zdravotného stavu, meraním pohybových aktivít a solárnym dobíjaním. Vďaka vodotesnosti 10 ATM môžete s inteligentnými hodinkami vyraziť do náročných podmienok bez obáv z poškodenia. Hodinky Garmin Fenix 7X Pro Solar využívajú remienkyQuickFit, ktoré môžete ľubovoľne vymeniť s remienkom inej farby či materiálu tak, aby hodinky ladili so športovým aj formálnym oblečením či inými módnymi doplnkami. 1,4" MIP displej hodiniek chráni unikátne sklíčko Power Glass so solárnym dobíjaním. Na presné určenie polohy ponúkajú hodinky presnú GPS. Zabudovaná batéria udrží inteligentné hodinky Garmin včinnosti až 28 dní v režime inteligentných hodiniek a 63 hodín v režime GPS záznamu. Vďaka solárnemu nabíjaniu sa výdrž predĺži až o 25 %. V hodinkách nájdete celý rad navigačných máp a využiť možno aj funkciu navigácie po trase.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Garmin Fenix 7X Pro Solar, Gray/Black Band

  • Prémiové hodinky majú 1,4-palcový MIP displej (280 × 280 px)
  • Sklíčko Power Glass so solárnym dobíjaním predĺži výdrž batérie
  • Hodinky Garmin Fenix 7X Pro Solar umožnia pohodlné bezkontaktné platby cez Garmin Pay
  • V aplikácii Garmin Connect sa po spárovaní s telefónom zobrazujú všetky namerané hodnoty v prehľadných grafoch
  • Spárovanie s mobilným telefónom zabezpečuje technológia bluetooth
  • Zabudované režimy na presné meranie aktivity počas športovania + možnosť ich rozšírenia z platformy Connect IQ
  • Integrované svietidlo LED s nastaviteľnou intenzitou
  • Hodinky Garmin Fenix 7X Pro Solar sú vodotesné do 10 ATM
  • Presné určenie polohy vďaka GPS, GLONASS a GALILEO
  • Technológia Satiq presne určuje polohu a zároveň optimalizuje spotrebu batérie
  • Funkcia detekcia nehôd (možnosť manuálneho odoslania informácie o polohe alebo automatické odoslanie pri vybraných činnostiach v teréne) — vyžaduje spárovanie s telefónom
  • Integrovaný prehrávač hudby umožňuje používanie inteligentných hodiniek Garmin Fenix 7X Pro Solar samostatne bez mobilného telefónu, stačí ich len pripojiť k bezdrôtovým slúchadlám
  • Praktická funkcia kalendára, stopiek a odpočtu
  • Jednoduchá výmena remienka
  • Sledovanie tepu na zápästí, pulzný oxymeter
  • Monitorovanie frekvencie dychu a dychové cvičenia pri zvýšenej úrovni stresu
  • Až 28-dňová výdrž batérie na jedno nabitie
  • Kompatibilné s: iPhone, Android

Solárne nabíjanie predlžuje výdrž batérie

Vďaka vysokokapacitnej batérii sa môžete tešiť až na 28-dňovú výdrž na jediné nabitie. Pri zapnutej GPS (všetky satelitné systémy) sa výdrž hodiniek pohybuje na 63 hodinách. Na precíznu správu batérie môžete využiť inteligentného správcu napájania. Displej inteligentných hodiniek Garmin Fenix 7X Pro Solar chráni sklíčko Power Glass, ktoré umožní solárne dobíjanie.Tým sa predĺži výdrž batérie a hodinky vydržia až 37 dní v bežnom režime.

Garmin Fenix 7X Pro Solarsledujú celý rad zdravotných ukazovateľov

V hodinkách a mobilnej aplikácii môžete sledovať celý rad dôležitých ukazovateľov o aktivite, zdraví a odpočinku. Všetky namerané dáta sa skvele zobrazujú v prehľadnom formáte.

  • Health Snapshot — počas 2-minútového záznamu vytvoria hodinky komplexnú správu o srdcovom tepe, variabilite srdcového tepu, okysličení krvi, dýchaní a záťaži organizmu (dáta je možné z telefónu a aplikácie Garmin Connect zdieľať)
  • Funkcia Body Battery — vďaka tejto funkcii získate kompletný prehľad o tom, ako si dokáže telo poradiť so záťažou a určiť, či dostatočne spíte, či sa príliš nenamáhate a pod.
  • Sledovanie tepu na zápästí — dotykové hodinky Garmin celý deň merajú srdcový tep a upozornia vás, pokiaľ je jeho hodnota príliš nízka alebo naopak, príliš vysoká
  • Pulzný Oxymeter – zistite, ako dokáže telo vstrebávať kyslík počas dňa alebo v noci
  • Zaťaženie organizmu — na základe vyhodnotenia premenlivosti srdcového tepu funkcia určí aktuálnu mieru zaťaženia organizmu
  • Monitorovanie frekvencie dychu a dychové cvičenia — inteligentné hodinky vedia merať a zaznamenať dychovú frekvenciu vo dne aj v noci; súčasťou sú aj dychové cvičenia, ktoré prídu vhod napríklad pri zvýšenom strese
  • Sledovanie pitného režimu — zaznamenávajte pitný režim a sledujte, koľko ste toho počas dňa vypili
  • Pokročilé sledovanie spánku — hodinky Garmin Fenix 7X Pro Solar dokážu rozpoznať fázy ľahkého, hlbokého spánku, čas pohybu a fázu REM
  • Skóre vytrvalosti — funkciou Pacepro merajú inteligentné hodinky schopnosť vydržať dlhodobú záťaž. Vy tak môžete lepšie pochopiť, ako ovplyvňujú absolvované tréningy celkovú vytrvalosť.

Garmin Fenix 7X Pro Solar presne merajú aktivitu

Na zaznamenanie aktivity je v hodinkách Garmin Fenix 7X Pro Solar pripravený celý rad športových profilov (napr. beh, jazda na bicykli, plávanie, lyžovanie, golf, turistika, veslovanie a ďalšie). Pokiaľ vám súčasná ponuka nestačí, môžete využiť platformu Connect IQ a stiahnuť si bez obáv ďalšiu. Každý šport umožňuje individuálne nastavenie obrazovky, funkcie ajrežimu spotreby. Hodinky dokonca disponujú nainštalovanými animovanými tréningami (kardio, joga, pilates, silové tréningy a HIIT). Tie stačí aktivovať a na displeji hodiniek sa zobrazí nielen ako cviky vyzerajú, ale aj ako dlho ich máte robiť. Prostredníctvom aplikácie Garmin Connect si môžete stiahnuť ďalšie a rozšíriť tak momentálnu ponuku. Pre priaznivcovsilových tréningov je v hodinkách Garmin Fenix 7X Pro Solar pripravený špeciálny profil, do ktorého môžete uložiť informácie o cvikoch, zdvíhaných váhach a rekordoch. Funkcia dokáže následne graficky ukázať precvičené svalové skupiny. V aplikácii Garmin Connect si môžete vytvoriť vlastné tréningy tým, že si ich poskladáte z viac ako 1 600 cvikov uložených vdatabáze. Amatérski aj pokročilí bežeckí nadšenci ocenia prítomnosť virtuálneho kouča Garmin Coach, s ktorým sa môžete pripraviť na preteky. Obzvlášť pre bežcov je k dispozícii ešte funkcia ako PacePro, ktorou si môžete naplánovať tempo aj výškový profil pretekov, na ktoré trénujete. Rovnako získate aj presné metriky výkonu pre zdokonalenie tréningových metód.Zistíte napríklad dynamiku behu, VO2 Max, stav aklimatizácie na základe teploty a nadmorskej výšky, tréningový efekt alebo regeneračný asistent. Jazdci na horských bicykloch sa môžu tešiť na špeciálne funkcie Grit ™ a Flow ™, ktoré vyhodnocujú obťažnosť trate a plynulosť samotného zjazdu. Vy tak získate spätnú väzbu a zistíte, kde a ako sa môžete zlepšiť.Fanúšikovia lyžovania a skialpinizmu budú mať prostredníctvom hodiniek Garmin Fenix 7X Pro Solar spoľahlivý nástroj na vytvorenie štatistík zdolaných metrov.

Hodinky Garmin majú presnú navigáciu a vstavané svietidlo LED

V inteligentných hodinkách sa ukrýva vstavaný satelitný prijímač kompatibilný so systémami GPS, GLONASS a GALILEO, vďaka čomu získate presné informácie o vašej aktuálnej polohe. Technológia Satiq optimalizuje spotrebu energie s použitím GPS, vďaka čomu je dosiahnutá lepšia výdrž batérie. Pokiaľ sa často vydávate do terénu, určite oceníte snímače ABC (Altimeter =výškomer, Barometer a Compass = trojosový kompas) pre uľahčenie navigácie. Tieto senzory je možné nechať kalibrovať automaticky alebo sa môžete pustiť do kalibrácie ručne. V inteligentných hodinkách Garmin sa nachádza doplnok ukazujúci aktuálnu nadmorskú výšku a kombináciou viacerých nameraných hodnôt (pulzný oxymeter, srdcový tep a dychová frekvencia) určí mieruaklimatizácie na zmenu nadmorskej výšky alebo teploty. Súčasťou výbavy hodiniek Garmin Fenix 7X Pro Solar sú integrované lyžiarske mapy (SkiView), v ktorých uvidíte nielen profil viac ako 2 000 ski rezortov na celom svete, ale aj ich hodnotenie obťažnosti. Golfisti majú k dispozícii viac ako 42 000 farebných máp golfových ihrísk z celého sveta. Navigačnou funkciousi môžete automaticky nechať vypočítať trasu do cieľa alebo si svoju vlastnú naplánovať v počítači alebo mobilnom telefóne. Urobiť tak môžete prostredníctvom mapy.sk a denníka Garmin Connect. S vodoodolnosťou do 10 ATM sa môžete bez obáv s hodinkami osprchovať, plávať v bazéne a aj naďalej ovládať hodinky prostredníctvom tlačidiel.

Veľa funkcií uľahčujúcich každodenný život

Prítomnosť NFC umožňuje využiť populárne bezkontaktné platby prostredníctvom Garmin Pay (ak je podporované bankou). Samozrejmosťou sú ale notifikácie na prichádzajúce mejly alebo ďalšie oznámenia z aplikácií, ktoré sú nainštalované v spárovanom smartfóne. Ak vlastníte telefón so systémom Android, môžete sa tešiť na rýchle textové alebo hlasové odpovede na správy.Ďalšou populárnou novinkou je zabudovaný hudobný prehrávač s podporou offline počúvania služieb Spotify, Deezer alebo Amazon Music. Bluetoothom stačí k hodinkám Garmin Fenix 7X Pro Solar pripojiť bezdrôtové slúchadlá a počúvať hudbu aj bez telefónu.

Garmin Fenix 7X Pro Solar povedú osobný tréningový denník v mobilnej aplikácii

Po spárovaní hodiniek Garmin Fenix 7X Pro Solar s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez bluetoothové rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie.Aplikácia aj používateľské prostredie hodiniek Garmin Fenix 7X Pro Solar sú kompletne lokalizované do slovenčiny.

Obchod Connect IQ

Otvorená platforma Connect IQ je určená pre aplikácie vývojárov tretích strán, takže tu môžete objavovať a sťahovať nové aplikácie, ktoré vám pomôžu prispôsobiť si hodinky Garmin Fenix 7X Pro Solar na mieru, vašim potrebám. K dispozícii sú štýlové ciferníky, fitnesové aplikácie, hudobné online platformy, praktické nástroje, zábavné hry atď.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Unisex
Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,4 "
Rozlíšenie displeja 280 x 280 px
Typ displeja Transflektívny MIP
Sklíčko Power Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 51 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Sivá
Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Hmotnosť 96 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Typ NFC platby Garmin Pay
Verzia Bluetooth 5
Senzory a hardvér Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Integrované mapy, Always On Display, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Solárne nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie, Golfové funkcie, Lyžiarske funkcie, Jachtárske funkcie

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy (iba Android)

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Min. obvod zápästia 12,7 cm
Max. obvod zápästia 21 cm
Typ zapojenia 26mm Garmin QuickFit

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 888 h (37 d)
Kapacita úložiska 32 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Garmin
Modelový rad Approach
Model X
Kód:  SKPPfnx7Xprob1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  010-02778-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06