Obnoviť stránku

Garmin Fenix 6X PRO Solar, TitaniumGrayDLC/Black Band (MAP/Music)

4,8 145 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Fenix 6X PRO Solar, TitaniumGrayDLC/Black Band (MAP/Music)

Inteligenté športové hodinky novej generácie

Kultové hodinky Garmin Fenix sa vracajú v 6. generácii a ponúkajú rad nových funkcií pre váš aktívny život. Vylepšený senzor tepovej frekvencie teraz umožní meranie tepu aj počas plávania a navyše je doplnený o funkciu PULSEOXnameranie okysličenie krvi. Garmin Fenix 6X Solar ponúkajú pokročilú správu spotreby energie, vďaka čomu efektívne predĺžia výdrž batérie a nechýba ani podpora bezkontaktných platieb Garmin Pay. Zaujímavou inováciou je použitie solárneho panelu na predlženie výdrže na jedno nabitie.


Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Garmin Fenix 6X Solar, Titanium Gray DLC / Black Band

  • Farebný 1,4" displej vybavený špeciálnym sklíčkom Power Glass
  • Solárne dobíjanie kontinuálne predlžuje výdrž batérie
  • Pohodlný silikónový remienok s jednoduchým uchytením QuickFit
  • Optické meranie srdcového tepu a okysličenia krvi zo zápästia
  • Integrovaný prehrávač hudby (interné úložisko 32 GB)
  • Topografická mapa celej Európy, zimné lyžiarske mapy a mapy 41 000 golfových ihrísk
  • 3osý kompas, gyroskop, barometrický výškomer, akcelerometer, teplomer
  • Vodotesné prevedenie do 10 ATM
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth a ANT +
  • Prijímanie notifikácií zo smart telefónu (Android a iOS)
  • Výdrž batérie pri bežnom používaní až 21 dní
  • Podpora bezkontaktných platieb Garmin Pay

Kvalitné spracovanie a vysoká odolnosť

1,4" farebný displej s antireflexným povrchom je vybavený ochranným sklíčkom Power Glass, ktoré kombinuje technológiu solárneho dobíjania a tvrdeného skla Corning Gorilla Glass. Puzdro hodiniek je vyrobené z mimoriadne odolného a zároveň ľahkého tvrdeného polyméru s titánovým krytom na zadnej strane. Samozrejmosťou je vodotesnéprevedenie10ATM.


Sportovní profily

Profily na športové aktivity

Garmin 6X Solar ponúkajú rad prispôsobiteľných športových profilov, ako je beh, plávanie, cyklistika, turistika, veslovanie, lyžovanie, golf, triatlon, fitness a veľa ďalších. Nechýba možnosť nastavenia alarmov (srdcový tep, vzdialenosť, tempo).

Pulse OX

Optický snímač PULSE OX

Snímač PULSE OX sa postará o presné a spoľahlivé meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Vďaka tomu môžete sledovať reakciu tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napr. vo vysokých nadmorských výškach.

funkcia PacePro

Funkcia PacePro

Nová funkcia Dynamic PacePro rozpočíta trasu behu na jednotlivé úseky vrátane zohľadnenia úrovne klesania a stúpania a následne stanoví optimálne tempo na dosiahnutie vami stanoveného cieľa.

topografické mapy

Topografické mapy

na bezproblémovú navigáciu v teréne sú v pamäti hodiniek nahrané prehľadné topografické mapy celej Európy vrátane obľúbených lyžiarskych stredísk a 41 000 golfových ihrísk po celom svete.

GPS/GLONASS

GPS / GLONASS modul

Vďaka GPS / GLONASS prijímačom s podporou systému GALILEO vám hodinky poskytnú spoľahlivé informácie o rýchlosti, čase, výške, vzdialenosti a ďalších hodnotách aj v tých najnáročnejších podmienkach.

ABC senzory

ABC senzory

Prostredníctvom senzorov, ktoré zahŕňajú teplomer, výškomer na zobrazenie nadmorskej výšky, barometer na sledovanie počasia a trojosí elektronický kompas, je zaistený hladký priebeh každej expedície.

Hudební přehrávač

Integrovaný prehrávač hudby

Prehrávač hudby umožní uložiť až 2000 skladieb, ktoré môžete prehrávať priamo z vášho zápästia po pripojení vami zvolených Bluetooth slúchadiel. Predinštalované aplikácie Spotify a Deezer zabezpečia jednoduchý prístup k vašej hudobnej knižnici.

Garmin Pay

Garmin Pay

So smart hodinkami Garmin 6X Solar môžete vykonávať bezpečné bezkontaktné platby priamo z vášho zápästia pomocou technológie Garmin Pay u všetkých podporovaných predajcov.

Meření denní aktivity

Meranie dennej aktivity

Optimalizujte energetické zásoby svojho tela pomocou sledovania srdcovej frekvencie, stresu, spánku a ďalších údajov, aby ste zistili, kedy ste pripravený na pohybové aktivity, alebo kedy bude lepšie odpočívať.

Režimy úspory energie

Režimy úspory batérie

Fenix 6X v úspornom režime poskytnú výdrž batérie až 34 dní. Po prepnutí do niektorého z prednastavených profilov je spotreba energie optimalizovaná podľa konkrétnej činnosti. K dispozícii sú režimy na počúvanie hudby, športové aktivity, expedície a pod.

Příjem notifikací

Prijímanie notifikácií

Po spárovaní hodiniek s mobilným zariadením môžete priamo na ciferníku zobrazovať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch či prijímať upozornenia z obľúbených aplikácií.

detekcia nehody

Detekcia nehody

Ak sa ocitnete v nebezpečenstve, alebo vaše hodinky zistia, že došlo k nehode, funkcia asistencie a detekcie incidentov ihneď odošle informáciu o vašej aktuálnej polohe na núdzové kontakty uložené v adresári.


Váš osobný tréningový denník

Po spárovaní hodiniek s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez Bluetooth rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty súzobrazenévoforme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj užívateľské prostredie hodiniek sú kompletne lokalizované do slovenčiny.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,4 "
Sklíčko Power Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Titán
Farba puzdra Sivá
Hmotnosť 82 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Senzory a hardvér Oxymeter, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tepové zóny, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Prehrávač hudby v hodinkách, Obchod s aplikáciami, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 2 880 h (120 d)
Bežná výdrž batérie 66 h (2,75 d)
Kapacita úložiska 32 GB
Kód:  SKGfenix6p13
Produktové číslo:  010-02157-21
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17