Obnoviť stránku

Garmin DriveSmart 76 MT-D EU

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin DriveSmart 76 MT-D EU

Chcete sa dostať do cieľa svojich ciest bezpečne a rýchlo? GPS navigácia Garmin DriveSmart 76 MT-D EU by potom rozhodne nemala ujsť vašej pozornosti. Poradí si totiž za všetkých okolností a ponúkne vám vždy najkratšiu či najrýchlejšiu cestu bez zbytočných zachádzok. Stačí len nastaviť prípadné požiadavky a môžete smelo vyraziť. pre osobný automobil Ten navyše disponuje dotykovým ovládaním, čím sa stáva veľmi intuitívny. Pokiaľ práve šoférujete, ponúka vám GPS navigácia možnosť ovládať ju aj cez hlas. Prístroj má vnútornú kapacitu 32 MB. Pamäť navigácie na nahranie všetkých máp sa dá zväčšiť vďaka pamäťovej karte typu MicroSD až do 32 MB. Ak je reč o rozmeroch, tak GPS navigácia má 173 mm × 99 mm × 19 mm pri hmotnosti 239 g.

Podstatné parametre GPS navigácie Garmin DriveSmart 76 MT-D EU

  • GPS navigácia hodiaca sa Garmin pre osobné vozidlo
  • Má slot na pamäťové karty typu MicroSD
  • Bluetooth na pripojenie k telefónu
  • Aktualizácia máp Cez počítač
  • Mapy pokrývajúce celé územie Európy
  • Pravidelne aktualizované podklady
  • Dopravný prehľad v reálnom čase
  • Prehľad o umiestnení rýchlostných radarov
  • Budovy v 3D zobrazení na ľahšiu orientáciu

GPS navigácia Garmin DriveSmart 76 MT-D EU prináša dobrú orientáciu

V GPS navigácii Garmin DriveSmart 76 MT-D EU pochopiteľne nesmie chýbať mapa Slovenskej republiky aj s hlasovými pokynmi v českom jazyku. Zároveň získate mapy ďalších krajín z celej Európy, preto nájdete spoľahlivú trasu aj na dovolenke. Všetky mapy je možnosť aktualizovať cez PC. A vďaka tomu, že navigácia ponúka aktualizácie máp zadarmo po celý čas životnosti, budete mať za jedny peniaze navždy vystarané. Pokojnú jazdu opatrí navigácia Garmin DriveSmart 76 MT-D EU zásluhou RDS TMC, alebo tiež aktualizovaným prehľadom o dopravnej situácii.

Špeciálne funkcie Garmin DriveSmart 76 MT-D EU

V bohatej ponuke sú k dispozícii aj netradičné funkcie, ktoré pridávajú na praktickosti GPS navigácie Garmin DriveSmart 76 MT-D EU. Veľké orientačné plus v mestskom prostredí zaisťuje dômyselné znázornenie budov v 3D formáte. Za použitia systému eko trás máte šanci prichystať cestu šetrnú k životnému prostrediu aj k pohonnej hmote. Vždy v prípade potreby môžete skontrolovať svoje momentálne súradnice. Pripojenie k telefónu je možné prostredníctvom bluetooth.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 99 mm
Výška 173 mm
Hĺbka 19 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 239 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Maximálne rozlíšenie 1024 × 600 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 MB
Vnútorná pamäť 32 MB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Ovládanie hlasom, Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Databáza radarov, Eko trasy, Súradnice, 3D budovy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač
Príjem dopravných informácií Rádiové vlny (RDS-TMC), Mobilný telefón

Mapy

Mapy Belgicko, Bulharsko, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Cyprus, Maďarsko, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Španielsko, Švédsko

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Poľština

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth, WiFi

Farba puzdra

Farba puzdra Čierna
Kód:  SPTgarm0017
Produktové číslo:  010-02470-11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07