Obnoviť stránku

Garmin DriveSmart 66 MT-S EU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin DriveSmart 66 MT-S EU

Hľadáte oddaného autopilota, ktorý vám vždy ukáže tú správnu cestu? GPS navigácia Garmin DriveSmart 66 MT-S EU je pripravená vypočuť a splniť každé vaše prianie. Poradí si totiž v každej situácii a neomylne naplánuje ideálnu trasu do cieľa cesty. Zadajte pár základných údajov a môžete ísť. pre osobné automobily Ten je navyše plne dotykový a vďaka tomu sa vám bude skvele ovládať. Ak šoférujete, ponúka GPS navigácia možnosť ovládať ju cez hlas. Prístroj má kapacitu svojej internej pamäte 32 MB. Kapacitu zariadenia ľahko rozšírite maličkou pamäťovou kartou typu MicroSD až do 32 MB. Čo sa týka rozmerov, tie sa vyšplhali na 152 mm × 86 mm × 19 mm pri hmotnosti 170 g.

Zásadné vlastnosti GPS navigácie Garmin DriveSmart 66 MT-S EU

  • GPS navigácia Garmin pre vodičov osobných vozidiel
  • Slot vhodný na pamäťové karty typu MicroSD
  • Pripojiteľná cez bluetooth
  • Je možné aktualizovať mapy Cez počítač
  • Zahŕňa mapy celého územia Európy
  • Neustále aktuálne podklady
  • Obsahuje databázu radarov
  • Budovy vykreslené v 3D

GPS navigácia Garmin DriveSmart 66 MT-S EU zaručuje ľahkú orientáciu

GPS navigácii Garmin DriveSmart 66 MT-S EU rozhodne nechýba predinštalovaná mapa Slovenskej republiky vrátane hlasového navádzania v českom jazyku. K tomu navyše obsahuje mapové podklady pre Európu, vďaka čomu nájdete spoľahlivú trasu aj na dovolenke za hranicami SR. Všetky mapy aktualizujete cez PC. A vďaka tomu, že sú jej súčasťou aj časovo neobmedzené a bezplatné aktualizácie máp, budete mať za jedny peniaze navždy vystarané.

Špeciálne funkcie Garmin DriveSmart 66 MT-S EU

Vo veľkorysej ponuke sú v ponuke aj menej obvyklé funkcie, ktoré dodajú na využiteľnosti GPS navigácie Garmin DriveSmart 66 MT-S EU. Lepšiu orientáciu v zástavbe opatrí účinné 3D vykreslenie budov. S využitím systému ekologických trás možno naplánovať značne šetrnejšiu trasu k palivu aj okoliu. Kedykoľvek budete potrebovať, môžete skontrolovať svoje súčasné súradnice. Prepojiteľnosť s telefónom je možná cez bluetooth.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 86 mm
Výška 152 mm
Hĺbka 19 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 170 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Maximálne rozlíšenie 1280 × 720 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 MB
Vnútorná pamäť 32 MB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Ovládanie hlasom, Mapy ČR + Európa, Databáza radarov, Eko trasy, Súradnice, 3D budovy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač
Príjem dopravných informácií Mobilný telefón

Mapy

Mapy Belgicko, Bulharsko, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Cyprus, Maďarsko, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Španielsko, Švédsko

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth, WiFi

Farba puzdra

Farba puzdra Čierna
Kód:  SPTgarm0014
Produktové číslo:  010-02469-10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12