Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín)

Stáva sa vám často, že na svojich cestách prejdete bludný koreň? GPS navigácia Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín) bude tým najlepším pomocníkom. Pomôže vám totiž nájsť tú najideálnejšie trasu, nech už vyrážate kamkoľvek. Stačí zadať vaše požiadavky a všetko je pripravené. Táto precízne vytvorená GPS navigácia pre vodičov áut priláka pozornosť svojim farebným displejom s veľkosťou uhlopriečky 6,95" a efektívnym pomerom pixelov 1 024 × 600 px. Displej ponúka úplne komfortné ovládanie a údaje na ňom prečítajte aj v poludňajšom slnku. Pamäť hravo rozšírite vďaka pamäťovej karte typu Micro SD. 

Zásadné vlastnosti GPS navigácie Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín) 

  • Navigácia určená pre osobné vozidlo 
  • Obrazovka s uhlopriečkou 6,95" 
  • Prítomnosť slotu na pamäťové karty typu Micro SD 
  • Mapy pre celú Európu
  • Každá úprava podkladov aktualizovaná 
  • 3D formát budov na lepšiu orientáciu 

GPS navigácia Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín) ručí za perfektnú orientáciu 

Vo výbave GPS navigácie Garmin DriveSmart 65 MT-D EÚ (45 krajín) samozrejme nechýba nainštalovaná kompletná mapa Slovenskej republiky vrátane hlasového navádzania v slovenskom jazyku. Navrch obdržíte mapy európskych krajín, a preto nájdete spoľahlivú trasu aj pri cestách za hranice. A pretože navigácia ponúka aktualizácie zadarmo neobmedzenú dobu, už si nemusíte robiť starosti s ich obnovovaním. Pokojný priebeh jazdy zabezpečí navigácia Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín) prostredníctvom RDS TMC, teda aktualizovaným prehľadom stavu dopravy. 

V rôznorodej ponuke sú aj menej obvyklé funkcie, ktoré zvyšujú komfort alebo využiteľnosť GPS navigácie Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín). Bezproblémovú orientáciu v meste podporuje účinné vykreslenie budov v 3D formáte.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 1 720 mm
Výška 990 mm
Hĺbka 180 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 240 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 6,95 " (17,65 cm)
Maximálne rozlíšenie 1024 × 600 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, 3D budovy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač
Príjem dopravných informácií Mobilný telefón

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Čeština
Jazyk rozhrania Čeština

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth, WiFi
Kód:  SKG021b96
Produktové číslo:  010-02038-13
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12