Obnoviť stránku

Garmin DriveSmart 51 LMT-S Lifetime EU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin DriveSmart 51 LMT-S Lifetime EU

Zvažujete zaobstaranie presnej navigácie, ktorá sa bravúrne orientuje v spleti ciest a mestských uličiek? GPS navigácia Garmin DriveSmart 51 LMT-S Lifetime EU uspokojí aj tie najnáročnejšie požiadavky. Poradí si totiž v každej situácii a neomylne naplánuje tú najlepšiu trasu na vašich cestách, nech už idete kamkoľvek. Záleží len na parametroch, ktoré nastavíte a môžete ísť. Displej perfektne a pružne reaguje na dotyk, takže sa skvele ovláda a zobrazené údaje sú čitateľné aj na slnku. 

Dôležité parametre GPS navigácia Garmin DriveSmart 51 LMT-S Lifetime EU

  • Prehľadná navigácia pre osobné vozidlo

GPS navigácia Garmin DriveSmart 51 LMT-S Lifetime EU sľubuje bezproblémovú orientáciu 

GPS navigácii Garmin DriveSmart 51 LMT-S Lifetime EU určite nechýba nainštalovaná kompletná mapa Slovenska a navádzanie hlasom v češtine. 

V rozmanitej ponuke sa môžete rozhodnúť aj pre neobvyklé funkcie, ktoré pridávajú na praktickosti GPS navigácie Garmin DriveSmart 51 LMT-S Lifetime EU. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 140 mm
Výška 84 mm
Hĺbka 18 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 174 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 5 " (12,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 480 × 272 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 16 GB

Funkcie

Funkcie Mapy ČR + Európa, Doživotná aktualizácia máp

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Čeština
Jazyk rozhrania Čeština

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth, WiFi
Kód:  SKG021b90b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03