Obnoviť stránku

Garmin Drive 5S Plus Europe 45

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Drive 5S Plus Europe 45

Chcete si zaobstarať skutočne kvalitnú navigáciu, ktorá nájde cestu aj z bludného kruhu? GPS navigácia Garmin Drive 5S Plus Europe 45 je pripravená slúžiť vám do roztrhania tela. Dokáže vám totiž úplne kedykoľvek a bez váhania naplánovať tú najlepšiu trasu do vášho cieľa bez zbytočného blúdenia. Stačí si len nastaviť parametre podľa želania a o zvyšok už sa navigácia sama postará. Táto kvalitná GPS navigácia pre vodičov áut sa môže pochváliť farebným displejom s uhlopriečkou 5" a optimálnym rozlíšením 480 × 272 px. Displej je výborne prispôsobený ľahkému ovládaniu a garantuje dobrú čitateľnosť všetkých údajov aj na slnku. Kapacitu pamäte môžete zväčšiť zavedením pamäťovej karty typu Micro SD. 

Kľúčové vlastnosti GPS navigácia Garmin Drive 5S Plus Europe 45 

  • Spoľahlivá navigácia pre osobné autá 
  • Obrazovka s uhlopriečkou 5" 
  • Možnosť zväčšenia pamäte prostredníctvom slotu na pamäťové karty typu Micro SD 
  • Pripojenie k telefónu pomocou Bluetooth 
  • Je možné aktualizovať mapy cez počítač 
  • Mapy pre SR i Európu
  • Prísľub neobmedzenej aktualizácie podkladov 
  • Bezchybné značenie preradenie do iného pruhu 
  • Oznámenie ohľadom radarov na vašej trase 

GPS navigácia Garmin Drive 5S Plus Europe 45 zaručuje bezproblémovú orientáciu 

V základe GPS navigácie Garmin Drive 5S Plus Europe 45 samozrejme nemôže chýbať nainštalovaná mapa Slovenskej republiky a navádzanie hlasom v češtine. K tomu tiež získate kompletné európskej mapy, preto sa už nestratíte ani pri cestách mimo Slovenskej republiky. Všetky mapy môžete ľahko aktualizovať cez PC. A pretože jednou z ďalších výhod navigácie sú aktualizácie máp zadarmo neobmedzenú dobu, už si nemusíte lámať hlavu s ich dokupovaním. Ak ste milovníkov rýchlej jazdy, určite vás nadchne prehľad radarov na cestách, vďaka čomu ušetríte peniaze za zbytočné pokuty. Jazdu bez komplikácií zaobstará GPS navigácia Garmin Drive 5S Plus Europe 45 pomocou RDS TMC, ako aj aktualizovaným prehľadom stavu dopravy. 

Nezvyklé funkcie Garmin Drive 5S Plus Europe 45 

V rozmanitej ponuke sú k dispozícii menej obvyklé funkcie, ktoré dodajú na využiteľnosti navigácie Garmin Drive 5S Plus Europe 45. Možnosť pripojenia k telefónu pomocou Bluetooth. A nesmieme zabudnúť spomenúť, že vo výbave nechýba poradca strán radenia do patričných jazdných pruhov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 140 mm
Výška 84 mm
Hĺbka 18 mm

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 5 " (12,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 480 × 272 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Doživotná aktualizácia máp
Príjem dopravných informácií Mobilný telefón

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Nemčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth, WiFi
Kód:  PP559c4c2
Produktové číslo:  010-01680-18
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17