Obnoviť stránku

Garmin dezl LGV800 MT-D

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin dezl LGV800 MT-D

Orosíte sa pri predstave dlhého prejazdu cudzím veľkomestom a státia v zápchach? GPS navigácia Garmin dezl LGV800 MT-D je perfektným liekom na všetky cestné neduhy. Vždy vám totiž ukáže tú najlepšiu trasu do zamýšľaného cieľa cesty. Všetko záleží len na predvolených požiadavkách a prianiach. Táto precízne vytvorená GPS navigácia pre osobné vozidlo sa môže vychvaľovať plnofarebným displejom s veľkosťou uhlopriečky 7,99" a viac než dostatočným rozlíšením 1280 × 800 px. Ten navyše disponuje dotykovým ovládaním, čo vám určite bude blízke. Ak šoférujete, je bezpečnejšie ovládať GPS navigáciu svojím hlasom. Výrobca Garmin opatril navigáciu batériou, ktorej výdrž siaha na 2 h. Prístroj má vnútornú kapacitu 16 MB. Kapacitu pamäte s uloženými mapami možno zvýšiť použitím pamäťovej karty typu MicroSD až do 32 MB. Čo sa týka rozmerov, tie sa vyšplhali na 125 mm × 200 mm × 20 mm pri hmotnosti 387 g.

Významné vlastnosti GPS navigácie Garmin dezl LGV800 MT-D

  • Dômyselná GPS navigácia Garmin pre vodičov áut
  • Prehľadná obrazovka s dĺžkou uhlopriečky 7,99"
  • Batéria majúca výdrž 2 h
  • Možnosť rozšírenia pamäte vďaka slotu na MicroSD
  • Bluetooth pripojenie k telefónu
  • Aktualizovať mapy možno Cez počítač
  • Súčasťou je doživotná aktualizácia podkladov
  • Parkovací asistent vyhľadá parkovisko
  • GPS navigácia Garmin vám ukáže správny pruh na zaradenie
  • Budovy v 3D zobrazení na ľahšiu orientáciu

GPS navigácia Garmin dezl LGV800 MT-D ručí za dobrú orientáciu

V GPS navigácii Garmin dezl LGV800 MT-D pochopiteľne nesmie chýbať predinštalovaná mapa SR aj s hlasovými pokynmi v českom jazyku. Všetky mapy sa dajú aktualizovať cez PC. A vďaka tomu, že navigácia ponúka doživotné aktualizácie máp zadarmo, už si nemusíte robiť starosti s ich neskorším dokupovaním. Pozoruhodnou vychytávkou je iste asistent na parkovanie, ktorý vopred vyhľadá voľné parkovanie v cieli trasy.

Nevídané funkcie Garmin dezl LGV800 MT-D

V štedrej ponuke sú k dispozícii aj netradičné funkcie, ktoré umocňujú komfort pri používaní navigácie Garmin dezl LGV800 MT-D. Väčší prehľad v mestskom prostredí garantuje praktické 3D vykreslenie budov. Je tu možnosť prepojenia s telefónom vďaka bluetooth. Iste stojí za zmienku, že vo výbave sa nachádza radca strán radenia do vhodného jazdného pruhu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 200 mm
Výška 125 mm
Hĺbka 20 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 387 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 7,99 " (20,3 cm)
Maximálne rozlíšenie 1280 × 800 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 MB
Vnútorná pamäť 16 MB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Ovládanie hlasom, Parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), Radenie do jazdných pruhov, 3D budovy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač
Príjem dopravných informácií Mobilný telefón

Mapy

Mapy Albánsko, Belgicko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Island, Taliansko, Lichtenštajnsko, Litva, Maďarsko, Nemecko, Holandsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Maďarčina, Nemčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth, WiFi
Kód:  SKG021ca2
Produktové číslo:  010-02314-10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02