Obnoviť stránku

Garmin dezl LGV700 MT-D

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin dezl LGV700 MT-D

Zvažujete zaobstaranie presnej navigácie, ktorá sa bravúrne orientuje v spleti ciest a mestských uličiek? GPS navigácia Garmin dezl LGV700 MT-D je ideálnym riešením vašich cestovateľských potrieb. Za chvíľku vám totiž dokáže vymyslieť a ponúknuť tú najlepšiu cestu bez zbytočných zachádzok. Záleží len na tom, aké preferencie a predvoľby si nastavíte. Kvalitná a dokonalá GPS navigácia pre osobné automobily rozhodne zaujme farebným displejom s rozmermi uhlopriečky 6,97" a dostatočným rozlíšením 1024 × 600 px. Ten je navyše plne dotykový a vďaka tomu sa vám bude skvele ovládať. Pokiaľ práve šoférujete, ponúka vám GPS navigácia možnosť ovládať ju aj cez hlas. Tvorca Garmin zlepšil spoľahlivosť navigácie batériou, ktorej výdrž siaha na 2 h. Prístroj má kapacitu svojej internej pamäte 16 MB. Kapacitu pamäte s uloženými mapami môžete zvýšiť použitím pamäťovej karty typu MicroSD až do 32 MB. Ak je reč o rozmeroch, tak GPS navigácia má 106 mm × 177 mm × 19 mm pri hmotnosti 240 g.

Základné vlastnosti GPS navigácie Garmin dezl LGV700 MT-D

  • GPS navigácia hodiaca sa Garmin pre vodičov áut
  • Displej v rozmere uhlopriečky 6,97"
  • Celková výdrž na batériu 2 h
  • Na rozšírenie pamäte má slot na pamäťové karty typu MicroSD
  • Pripojenie k telefónu pomocou bluetooth
  • Mapy môžete aktualizovať Cez počítač
  • Podklady pravidelne aktualizované
  • Asistent pre pomoc s hľadaním blízkeho parkovacieho miesta
  • GPS navigácia Garmin vás upozorní na zmenu jazdného pruhu
  • Budovy zobrazí v 3D

GPS navigácia Garmin dezl LGV700 MT-D je základným kameňom pre ľahkú orientáciu

V základnej výbave GPS navigácie Garmin dezl LGV700 MT-D rozhodne nesmie chýbať kompletná Slovenská republika a hlasové navádzanie v českom jazyku. Jednotlivé mapy máte príležitosť aktualizovať cez PC. A vďaka tomu, že navigácia ponúka doživotné aktualizácie máp zadarmo, máte vystarané navždy za jedny peniaze. Veľmi zaujímavou vychytávkou je iste asistent na parkovanie, s ktorým jednoducho nájdete vhodné parkovacie miesto na konci trasy.

Neobvyklé funkcie Garmin dezl LGV700 MT-D

V rôznorodej ponuke sa môžete rozhodnúť aj pre neobvyklé funkcie, ktoré dodajú na využiteľnosti navigácie Garmin dezl LGV700 MT-D. Bezproblémovú orientáciu v meste prinesie účinné znázornenie budov v 3D. Možnosť pripojenia k telefónu cez bluetooth. A nesmieme zabudnúť zmieniť, že vo výbave nechýba znázornenie radenia do príslušného jazdného pruhu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 177 mm
Výška 106 mm
Hĺbka 19 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 240 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 6,97 " (17,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 1024 × 600 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 MB
Vnútorná pamäť 16 MB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Ovládanie hlasom, Parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), Radenie do jazdných pruhov, 3D budovy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač
Príjem dopravných informácií Mobilný telefón

Mapy

Mapy Albánsko, Belgicko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Island, Taliansko, Lichtenštajnsko, Litva, Maďarsko, Nemecko, Holandsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Maďarčina, Nemčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth, WiFi
Kód:  SKG021ca1
Produktové číslo:  010-02313-10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07