Obnoviť stránku

Garmin Camper 780 MT-D + BC 40

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Camper 780 MT-D + BC 40

Tiež už ste cestou na dovolenku zbytočne blúdili a tento rok už to nechcete zažiť? GPS navigácia Garmin Camper 780 MT-D + BC 40 je v tom prípade pripravená slúžiť vám veľmi dlhý čas. Poradí si totiž v každej situácii a neomylne naplánuje najpriechodnejšiu trasu, či už v meste alebo cestou na hory. Všetko presne podľa vašich požiadavok a predvolieb. Táto inteligentná GPS navigácia pre osobný automobil zaujme ihneď farebným displejom s rozmermi uhlopriečky 6,95" a kvalitným pomerom pixelov 1024 × 600 px. Displej je naozaj jednoduché ovládať a zobrazené údaje krásne vidíte napriek tomu, že bude zrovna vystavený priamemu slnku. Výrobca Garmin poistil navigáciu batériou, ktorá má výdrž 1 h. Pamäť so všetkými vybranými mapami je možné rozšíriť s pomocou pamäťovej karty typu microSD.

Zásadné parametre GPS navigácie Garmin Camper 780 MT-D + BC 40

  • Navigácia pre vodičov áut
  • Displej s uhlopriečkou 6,95 "
  • Batéria, ktorej výdrž dosahuje na 1 h
  • Slot tvorený na pamäťové karty typu microSD
  • Bluetooth pripojenie k telefónu
  • Aktualizácia máp Cez počítač
  • Mapa celej Európy
  • Časté obnovovanie podkladov
  • Aktualizovaný prehľad o doprave
  • Pomôže s radením do jazdných pruhov
  • Včasné informácie o blížiacich sa radaroch
  • 3D vykreslenie budov

GPS navigácia Garmin Camper 780 MT-D + BC 40 dbá o výbornú orientáciu

GPS navigácii Garmin Camper 780 MT-D + BC 40 nemôžu chýbať mapy Európy, vďaka čomu nájdete tú správnu trasu aj v zahraničí. Všetky mapy máte príležitosť aktualizovať cez PC. A pretože ďalšou z mnohých výhod sú časovo neobmedzené a bezplatné aktualizácie mapových podkladov, budete mať za jedny peniaze navždy vystarané. Ak patríte medzi milovníkov rýchlejšej jazdy, určite vám spraví radosť prehľad rýchlostných radarov, čo vás včas upozorní na hroziacu pokutu. Stály prehľad opatrí navigácia Garmin Camper 780 MT-D + BC 40 cez RDS TMC, alias aktualizovaný prehľadom stavu dopravy.

Nezvyklé funkcie Garmin Camper 780 MT-D + BC 40

V širokej ponuke sú k dispozícii aj netradičné funkcie, ktoré pridávajú na praktickosti GPS navigácie Garmin Camper 780 MT-D + BC 40. Bezproblémovú orientáciu v meste podporuje inteligentné vyobrazenie budov v 3D formáte. Neustále môžete vidieť svoje súradnice. Prepojenie s telefónom možno pomocou bluetooth. Vo výbave v neposlednom rade nájdete aj radca s radením do jazdných pruhov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 173 mm
Výška 99 mm
Hĺbka 19 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 240 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 6,95 " (17,65 cm)
Maximálne rozlíšenie 1024 × 600 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Súradnice, 3D budovy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač
Príjem dopravných informácií Mobilný telefón

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Čeština
Jazyk rozhrania Čeština

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth, WiFi
Kód:  SKG021b98
Produktové číslo:  010-02227-15
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09