Obnoviť stránku

Garmin Approach G10

Garmin Approach G10

Skvelý pomocník na zníženie vášho handicapu

Chcete sa zlepšiť v golfe, ale neviete ako na to a nechcete míňať horibilné sumy za drahé zariadenia a trénerov? Skvelým riešením môže byť klipsový GPS senzor Garmin Approach G10. Vďaka jeho nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom si ho jednoducho pripnete pomocou klipsy na opasok, alebo lem nohavíc. Pre hráčov, ktorí sa radi po ihrisku prejdú, je súčasťou športového senzora odometer, ktorý počíta prejdenú vzdialenosť. Športový senzor Garmin Approach G10 vie presne ako ďaleko sa nachádzate od kolíka. O určenie polohy sa stará citlivý GPS prijímač, ktorý vám dá potrebné informácie o vzdialenosti na zabezpečenie istého odpalu. Senzor má dobre čitateľný 1,3-palcový štvorcový displej. Na ňom bez problémov uvidíte vzdialenosti k prednej, zadnej a strednej časti greenu, rovnako ako yardy k hazardu, doglegom a layupom.

Kľúčové vlastnosti športového senzora Garmin Approach G10

  • Všetky potrebné informácie o polohe sníma citlivý GPS prijímač
  • Kompaktné a ľahké vyhotovenie sa zmestí kamkoľvek
  • V zariadení je predinštalovaných viac ako 41 000 máp golfových ihrísk po celom svete
  • Green View zobrazuje skutočný tvar a rozloženie greenu
  • Polohy kolíka môžete ručne presúvať
  • Zobrazuje vzdialenosti k prednej, zadnej a strednej časti greenu a k nebezpečným prekážkam
  • Vďaka digitálnemu počítadlu skóre môžete ľahko sledovať aktuálne výsledky

Športový senzor Garmin Approach G10 počasie nezaskočí

V zariadení nájdete digitálnu výsledkovú kartu na rýchle sledovanie štatistík. Po skončení hry môžete výsledky uložiť a s pomocou USB kábla štatistiky previesť do aplikácie Garmin Connect a tam vykonať analýzu. V Garmin Approach budete mať k dispozícii predinštalované mapy viac ako 41 000 golfových ihrísk celého sveta. S pomocou nástroja CourseView updater (k dispozícii na stránkach Garmin) môžete úplne bezplatne tieto mapy v budúcnosti aktualizovať. Športový senzor Garmin Approach G10 disponuje zabudovanou lítium-iónovou batériou s 15-hodinovou kapacitou pri zapnutej GPS. Senzor bol vyrobený tak, aby toho vydržal čo najviac. Práve preto je dostatočne robustný a vodoodolný podľa normy IPX7.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Konektivita USB
Kód:  PPAppG10
Produktové číslo:  010-01959-00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12