Obnoviť stránku

Gardena Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth®

Novinka
114,90 €

Gardena Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth®

Vďaka GARDENA zavlažovaciemu ventilu 9 V Bluetooth® je zavlažovanie záhrady bezdrôtové, automatické a pohodlnejšie. Znamená to, že ventily je možné umiestniť na rôzne miesta na záhrade. Časovo náročné zavlažovanie je možné úplne automatizovať pomocou zavlažovacieho ventilu a podzemného zavlažovacieho systému. Ovláda sa prostredníctvom bezplatnej aplikácie GARDENA Bluetooth® pre iOS a Android v okruhu 10 metrov. Tu je možné nastaviť zavlažovanie pomocou šiestich samostatných plánov. Asistent plánovania položí rôzne otázky a z odpovedí navrhne ideálnu kombináciu zavlažovania. Počiatočný čas, dĺžku trvania a dni v týždni vhodné na zavlažovanie je možné pohodlne nastaviť. V prípade potreby je možné nastaviť prestávku na dážď, čo zabráni zbytočnému zavlažovaniu záhrady počas daždivých dní. Časový plán šetrí vodu a chráni rastliny.

Nastavenie pomocou Bluetooth®

Ak je zavlažovací systém rozdelený do rôznych oblastí pomocou podzemných rúrok, je možné každú vetvu riadiť individuálne vďaka pripojeniu cez Bluetooth® a bez nutnosti napájania elektrickou energiou, alebo použitia káblov. Zavlažovanie je možné kedykoľvek ručne spustiť a zastaviť pomocou tlačidla na ovládacej jednotke. Požadovanú dĺžku trvania zavlažovania je možné nastaviť v aplikácii. Voliteľne môžete zavlažovací ventil pripojiť k samostatne dostupnému snímaču pôdnej vlhkosti na zavlažovanie podľa momentálnych požiadaviek. Ventil má vnútorný závit 1" na jednoduchú inštaláciu do samostatne dostupného boxu na ventily. Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth® vyžaduje na svoju činnosť 9 V alkalickú batériu, ktorá zabezpečuje spoľahlivú prevádzku po dobu najmenej jednej záhradnej sezóny. Konštrukcia ventilu je optimalizovaná tak, aby boli pri prietoku vody minimalizované straty tlaku.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Na batérie

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zavlažovanie

Konektivita

Podporované OS Android, iOS

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Napájanie

Napájanie Na batérie
Typ batérie 9V
Počet batérií 1 ks

Vlastnosti

Max. tlak vody 12 bar
Max. doba zavlažovania h
Farba Čierna

Rozmery

Šírka 83 mm
Výška 146 mm
Hĺbka 111 mm
Kód:  GARzah108
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  01285-29
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06