Obnoviť stránku

Gardena Zavlažovací box 9 V Bluetooth® – promo súprava

Garancia najlepšej ceny
Novinka
345,90 €

Gardena Zavlažovací box 9 V Bluetooth® – promo súprava

Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth® značky GARDENA umožňuje zavlažovanie vašej záhradyautomaticky, bezdrôtovo, a preto mimoriadne pohodlne. Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth® je jednoducho ideálny, ak chcete automaticky ovládať svoj zavlažovací systém Sprinklersystem na vašej záhrade, najmä v miestach bez pripojenia k sieti. Umožňuje umiestnenie ventilov na rôzne miesta v záhrade. Praktickým diaľkovým ovládaním sa stane váš tablet, alebo inteligentný telefón so systémom iOS alebo Android a bezplatnou aplikáciou GARDENA Bluetooth®. Ak je napríklad vaše zavlažovanie záhrady rozdelené do rôznych oblastí, môžete ich teraz riadiť a ovládať jednotlivo zo vzdialenosti do 10 metrov a bez pripojenia k sieti, alebo bez káblov vďaka pripojeniu cez Bluetooth®. Asistent plánovania vám položí niekoľko otázok a potom vám navrhne ideálnu kombináciu zavlažovania. Svoj plán zavlažovania si môžete prispôsobiť až šiestimi plánmi s rozdielnym nastavením času začatia, trvania zavlažovania, alebo konkrétnych dní v týždni, kedy budú vaše rastliny zásobované vodou. V prípade potreby môžete nastaviť aj dažďovú prestávku. Zabezpečíte si tak, že sa vaša záhrada nebude počas daždivého týždňa zbytočne zavlažovať. Prospeje to vašim rastlinám a ušetrí vodu.

Jednoduché ovládanie

Ovládací prvok má dobre viditeľné tlačidlo, ktorým môžete zavlažovanie ručne spustiť, alebo zastaviť. Požadovanú dobu zavlažovania je možné nastaviť v aplikácii GARDENA Bluetooth®. Okrem toho je možné pripojiť samostatne predajný snímač pôdnej vlhkosti GARDENA na zavlažovanie šetriace vodu podľa potrieb. Zavlažovací ventil je vybavený 1" vnútorným závitom kvôli jednoduchej inštalácii do samostatne predajného boxu na ventily. Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth® vyžaduje 9 V alkalickú batériu, ktorá zabezpečuje spoľahlivú prevádzku po dobu aspoň jednej záhradníckej sezóny; prevádzka je úplne bezdrôtová a nezávislá na zdroji napájania. Konštrukcia ventilu je optimalizovaná na prietok vody s minimálnou stratou tlaku vody. Ovládacia jednotka Bluetooth® ponúka praktické LED diódy, ktoré vás informujú o pripojení Bluetooth®, stave batérie a aktuálnom stave zavlažovania.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Na batérie

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Zavlažovanie

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Fungovanie Samostatne

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Napájanie

Napájanie Na batérie
Typ batérie 9V
Počet batérií 1 ks

Vlastnosti

Max. tlak vody 12 bar
Farba Čierna

Rozmery

Šírka 280 mm
Výška 208 mm
Hĺbka 385 mm
Kód:  GARzah104
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  01286-20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06