Obnoviť stránku

Gardena Snímač pôdnej vlhkosti

Garancia najlepšej ceny
Novinka
42,90 €

Gardena Snímač pôdnej vlhkosti

GARDENA snímač pôdnej vlhkosti sa automaticky postará o zavlažovanie záhrady podľa požiadaviek. Vďaka meraniu aktuálnej vlhkosti pôdy šetrí vodu. Kompaktný snímač pôdnej vlhkosti pracuje na princípe elektrotermického merania a prenáša namerané údaje o pôdnej vlhkosti do automatického riadiaceho systému zavlažovania. V závislosti na úrovni vlhkosti je plánovaný zavlažovací cyklus buď preskočený, alebo prerušený. Týmto spôsobom sa rastlinám venuje spoľahlivá a presná starostlivosť. Snímač je kompatibilný s GARDENA zavlažovacími počítačmi a viackanálovým riadením zavlažovania.

Kompaktná veľkosť

Päť metrov dlhý pripojovací kábel umožňuje flexibilné umiestnenie a je možné ho v prípade potreby predĺžiť predlžovacím káblom. Senzor má malú a kompaktnú veľkosť, a preto je ideálny na záhony a do kvetináčov. Vďaka nízkej výške a plochému povrchu je vhodný aj na trávniky, kde pri kosení neprekáža ani bežným, ani robotickým kosačkám. Kvôli monitorovaniu je možné všetky namerané hodnoty zobraziť na pripojenom zavlažovacom počítači. Nízka úroveň kapacity dvoch batérií AA (nie sú súčasťou dodávky), ktoré vydržia približne jeden rok prevádzky, je indikovaná na riadiacej jednotke zavlažovania a tiež pomocou LED v priestore na batérie, čo zabezpečuje ďalšiu spoľahlivú prevádzku.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Napájanie Na batérie

Pripojenie

Pripojenie Ethernet

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Zavlažovanie

Konektivita

Fungovanie Samostatne

Napájanie

Napájanie Na batérie
Typ batérie AA
Počet batérií 2 ks

Vlastnosti

Farba Čierna
Materiál Plast

Rozmery

Šírka 70 mm
Výška 140 mm
Hĺbka 70 mm
Kód:  GARzah102
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  01867-20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04