Obnoviť stránku

XREAL Beam

Garancia najlepšej ceny
199,90 €

XREAL Beam

Xreal Beam ako skvelé príslušenstvo k okuliarom Xreal VR

Xreal Beam premení akýkoľvek video obsah v neuveriteľné priestorové zobrazenie na okuliaroch Xreal Air AR. Technológia Beam, postavená na patentovanej technológii Spatial Computing spoločnosti Xreal, dokáže vytvoriť až 330" obrazovku vo VR a ponúka prirodzený zážitok zo sledovania podobný obrovskému televízoru v reálnom svete. Pripojte sa k viac ako 100 000 fanúšikom po celom svete a zapojte sa do živej komunity používateľov Xreal!

Nreal Air AR Glasses
Xreal Beam

Kľúčové výhody Xreal Beam

  • Multifunkčná powerbanka s funkciou Spatial Display
  • Zabezpečí napájanie VR okuliarov na približne 3,5 hodiny
  • Umožní sledovať váš obľúbený obsah na virtuálnom displeji s veľkosťou až 330 palcov
  • Xreal Beam je kompatibilné s väčšinou zariadení a ponúka tri režimy zobrazenia

Maximálna zábava na cestách

Xreal Beam vám umožní vytvoriť osobné kino na cestách, obrovskú obrazovku na hranie hier, alebo mimoriadne veľký prenosný monitor na prácu. Vychutnávajte si zábavu, ktorú máte radi, a sledujte prakticky akýkoľvek obsah pomocou káblového pripojenia. Priestorový displej znamená zvýšené pohodlie a zníženie bolesti krku, čo z neho robí nevyhnutnú pomôcku pre náruživých hráčov, milovníkov filmov i používateľov neustále pendlujúcich po schôdzkach a prezentáciách.

Xreal Beam

Vychutnajte si až 330" uhlopriečku

Xreal Beam je inteligentné zariadenie, takže poskytuje až tri možnosti zobrazenia virtuálneho obsahu vrátane zväčšenia uhlopriečky až na 330", čo je výrazne viac ako základných 130". Jedine vďaka tomu maximálne využijete potenciál okuliarov Xreal Air.

Xreal Beam

Rozsiahla komunita fanúšikov

Pripojte sa k viac ako 100 000 fanúšikom po celom svete a zapojte sa do živej komunity používateľov Xreal!

Xreal Beam

Obsah balenia

V rámci Xreal Beam nájdete v príslušenstve všetko potrebné. Kľúčový je USB-C kábel. Ale adaptér na samotné nabíjanie powerbanky je potrebné mať vlastný.

Xreal Beam

Parametre a špecifikácia

Kompatibilita

Určené pre Xreal Nreal Air VR
Kód:  XREAL2404
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NR-8101AGL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07