Obnoviť stránku

Xiaomi Mi VR Play White

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi VR Play White

Virtuálna realita je v dnešnej dobe veľký pojem. Sedieť v pohodlí svojho domova, napríklad na pohovke, a pritom sa ocitnúť na druhom konci krajiny je jednoducho skvelé. A preto spoločnosť Xiaomi s vývojom nových technológií nezaháľa. Xiaomi Mi VR Play White je jedinečný VR headset, ktorý ponúka funkcie a technológie, aké by ste čakali pri headsetoch, ktoré sú cenovo o stupeň vyššie

Kľúčové vlastnosti Mi VR Play White

  • Naozajstná kvalita za malé peniaze
  • VR headset nabitý najnovšími technológiami
  • Prémiový dizajn
  • Veľmi pohodlný headset, parádne padne každému užívateľovi
  • Mi VR Play White ponúka výbornú kvalitu obrazu so skvelou odozvou
  • Užívateľom nehrozí nevoľnosť
  • Nepotrebujete drahý počítač, vystačíte si s telefónom
  • Vďaka ovládaču môžete VR aj ovládať

Naozajstné pohodlie

Xiaomi Mi VR Play White headset predstavuje samé pohodlie. Okuliare perfektne padnú každému užívateľovi. Vďaka svojej konštrukcii skvele držia na hlave, nemusíte si teda robiť starosti s ich pridržiavaním. 

Pre pohodlie užívateľov je dôležitá aj kvalita obrazu a frekvencia. Vďaka použitiu moderných technológií je odozva vnútri Xiaomi Mi VR Play White len 16 ms. Tým je zaručené, že pre vás bude pobyt vo VR úplne prirodzený a nehrozí nevoľnosť ako u lacnejších konkurenčných modelov. Pohybový senzor so vzorkovacou frekvenciou 1,6 kHz navyše bude vaše pohyby snímať s maximálnou presnosťou.

Vystačíte si s telefónom

Myslíte si, že budete potrebovať počítač za desiatky tisíc korún? Pletiete sa, Xiaomi Mi VR Play White si vystačí iba s telefónom.

VR nemusíte len sledovať, môžete ju aj ovládať

Headset Xiaomi Mi VR Play White je vybavený aj špeciálnym ovládačom, vďaka ktorému nemusíte virtuálnu realitu iba sledovať, ale môžete sa naozaj stať jej súčasťou a ľahko ju ovládať. Ovládač má zabudovaný gyroskop aj sériu ovládacích tlačidiel s touchpadom. 

Kompatibilné telefóny:
Mi5, Mi5S, MI5S Plus, Mi Note 2

Rozmery:
165 mm × 200 mm × 295 mm

Hmotnosť:
408 g

Kód:  XIAOM4
Produktové číslo:  PX1005
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13